Η Οικονομάκου αντέγραψε την Μπόσνιακ στο instagram: Δύο Νύφες, ένας... Μπετόβεν

Η Οικονομάκου αντέγραψε την Μπόσνιακ στο instagram: Δύο Νύφες, ένας... Μπετόβεν

Πώς συναντήθηκαν οι δύο κυρίες στα social media

hfhhhew
Η στροφή από την επιστολή του Μπετόβεν  στην «Αθάνατη Αγαπημένη»:  Ever thine, Ever mine, Ever ours, που σημαίνει «Για πάντα δικιά σου, για πάντα δικός μου, για πάντα δικοί μας» είχε... την τιμητική της αυτό το φθινόπωρο στους γάμους των celebrities. Τι εννοούμε, θα καταλάβετε ευθύς αμέσως. 

Ο γάμος της χρονιάς ήταν αδιαμφισβήτητα αυτός του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ τον Σεπτέμβριο.

Η φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει τότε στο Instagram η Υβόννη από εκείνη την ημέρα και κυρίως το μήνυμα με το οποίο τη συνόδευσε κατάφερε να αποτυπωθεί στη μνήμη πολλών. Το μοντέλο μετά το μυστήριο ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φιλά τον άντρα της ζωής της και στη λεζάντα χρησιμοποίησε την επίμαχη στροφή από την επιστολή του Μπετόβεν στην «Αθάνατη Αγαπημένη»:  Ever thine, Ever mine, Ever ours.

bosniak_remos_insta


Και oops, δες που ο διάσημος συναισθηματικός γρίφος βρέθηκε σήμερα και στο post της νιόπαντρης Αθηνάς Οικονομάκου, αφού η ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της το Σάββατο που μας πέρασε στη Μύκονο.

Κλείσιμο
Η Αθηνά Οικονομάκου, που λατρεύει να λανσάρει πρώτη όλα τα νέα brands και που προσπαθεί να πρωτοπορεί στο styling, φαίνεται πως έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη στην... πρωτοτυπία της αναγραφόμενης λεζάντας στο instagram.
oikonomak_insta_betoven
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης