Η Μαρίνα Τσιντικίδου άνοιξε μέτωπο και με τη Σοφία Βόσσου: Προσέχετε να μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας

Η Μαρίνα Τσιντικίδου άνοιξε μέτωπο και με τη Σοφία Βόσσου: Προσέχετε να μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας

Μετά την ανάρτηση της πρώην συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη διαμάχη ανάμεσα στον πρώην μοντέλο και τον ίδιο

tsinti-voso1
Νέο μέτωπο άνοιξε η Μαρίνα Τσιντικίδου στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει για όσα συνέβαιναν στην εκπομπή «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» που μεταδιδόταν από το MEGA τη δεκαετία του '90.

Αυτή τη φορά το πρώην μοντέλο απάντησε στη Σοφία Βόσσου για ανάρτησή της με την οποία τασσόταν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στη διαμάχη σχετικά με το τι συνέβαινε στο πλατό της εκπομπής και τη συμπεριφορά που είχε ο τότε παρουσιαστής.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου σε δική της ανάρτηση κατηγορεί την Σοφία Βόσσου, η οποία υπήρξε και σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, για «χολή» με αφορμή τους χαρακτηρισμούς «σκουπίδια» και «ντροπή».

«Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλα εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο λοιπόν αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.
Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλωσυνάτη κυρία Βόσσου μου. Α! και να μην πετάγεστε!» καταλήγει στην ανάρτησή της η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης