Η εξομολόγηση της Ζιζέλ: Έκλαψα όταν μου είπαν πρώτη φορά να κάνω πασαρέλα γυμνόστηθη

Η εξομολόγηση της Ζιζέλ: Έκλαψα όταν μου είπαν πρώτη φορά να κάνω πασαρέλα γυμνόστηθη

«Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα ιδέα τι να κάνω» περιγράφει την αντίδραση της το 1998 όταν ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν της ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να περπατήσει στην πασαρέλα γυμνόστηθη

gisele-budch-1
Η Ζιζέλ Μπούντχεν θεωρείται ένα από τα διαχρονικά πιο όμορφα μοντέλα στον κόσμο, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ωστόσο, η καριέρα της δεν ήταν από την αρχή «ρόδινη», καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια στο πρώτο μεγάλο σόου που συμμετείχε, η ίδια έβαλε τα κλάματα.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο «Lessons», περιγράφει τον τρόμο που αισθάνθηκε όταν το 1998 ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν της ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να περπατήσει στην πασαρέλα γυμνόστηθη. Την εποχή εκείνη η Ζιζέλ ήταν μόλις 18 χρονών και δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου αγγλικά.

Όπως έγραψε το 38χρονο μοντέλο: «Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Κυρίως σκεφτόμουν πόσο απογοητευμένοι και ντροπιασμένοι θα ήταν οι γονείς μου. Προσπάθησα να κρατήσω τα δάκρυα μου, αλλά εκείνα απλώς έτρεχαν και τα μαύρα φτερά που ήταν κολλημένα στις βλεφαρίδες μου άρχισαν να ξεκολλάνε». Η ίδια συνέχισε: «Σκέφτηκα να φύγω, να τρέξω μακριά. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγω εκεί χωρίς μπλουζάκι».

Για να αισθανθεί πιο άνετα, ο makeup artist του σόου ζωγράφισε ένα λευκό «μπλουζάκι» στο κορμί του μοντέλου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι φορούσε ρούχα. Όσο για τα δάκρυα, επειδή το θέμα του σόου ήταν η βροχή, κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει αν επρόκειτο για βροχή ή για δάκρυα.

Αναφορικά με την οικογένεια της Ζιζέλ, δεν είδε ποτέ κανείς τις φωτογραφίες από εκείνο το σόου. Η Ζιζέλ γράφει σχετικά με το περιστατικό: «Εκείνη ήταν πιθανότατα η νύχτα που άρχισα να αποστασιοποιούμαι, να σκέφτομαι τον δημόσιο ευατό μου ως "εκείνη". Εγώ ήμουν ένα καλό κορίτσι, ήμουν αγοροκόριτσο. Ήμουν κάποια που το στήθος της την είχε ντροπιάσει σχεδόν από την εφηβεία της. Ήμουν ένα κορίτσι που πίστευε πως η οικογένεια μου θα αισθανόταν τόσο ντροπιασμένη που δεν θα μου ξαναμιλούσαν ποτέ. "Εκείνη" έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε ούτε μια έγνοια στον κόσμο».

Κλείσιμο


Στο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βιβλίο η 38χρονη Ζιζέλ αποκαλύπτει, επίσης, ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία ενώ περιγράφει και τη στιγμή που ανακάλυψε πως ο τότε σύντροφος της Τομ Μπρέιντι είχε αφήσει έγκυο την πρώην κοπέλα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης