Η Άζια Αρτζέντο... πήρε τ' όπλο της: «Τα χώνει» άγρια σε Μπένετ, ΜακΓκάουαν και Rain Dove

Η Άζια Αρτζέντο... πήρε τ' όπλο της: «Τα χώνει» άγρια σε Μπένετ, ΜακΓκάουαν και Rain Dove

Χαρακτηρίζει και τους τρεις παραδόπιστους και απειλεί να ακολουθήσει την νομική οδό ώστε να πληρώσουν για όσα της έκαναν

asia-ekso
Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι αποφάσισε να περάσει η Άζια Αρτζέντο, ακολουθώντας την νομική οδό για να δικαιωθεί αναφορικά με το πλήγμα που επέφεραν στη δημόσια εικόνα της και την καριέρα της οι καταγγελίες του νεαρού μουσικού Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίζεται η ιταλίδα ηθοποιός τον αποπλάνησε σε ηλικία 17 ετών.

Μία εβδομάδα αφότου ο 22χρονος σήμερα Μπένετ εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή Non è l'Arena και χλευάστηκε από τον παρουσιαστή όταν ισχυρίστηκε ότι ήταν «θύμα μιας σεξουαλικής επίθεσης», η 43χρονη βρέθηκε στο ίδιο πλατό για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να ανακοινώσει τις αποφάσεις της για το μέλλον.

Όπως εξομολογήθηκε στην συνέντευξή της η Αρτζέντο, αυτό που την πλήγωσε περισσότερο από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών ήταν ότι της κόλλησε τελείως άδικα η ρετσινιά της «παιδόφιλης», η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί από την δουλειά της κριτή του ιταλικού X-Factor. Το πλήγμα στην καριέρα της και η δημόσια κατακραυγή ήταν ιδιαίτερα επώδυνα για εκείνη, δεδομένου ότι ακολούθησαν μια ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία, την αυτοκτονία του συντρόφου της Άντονι Μπουρντέν.

Η Αρτζέντο εμφανίστηκε ιδιαίτερα οργισμένη στην συνέντευξη, και μίλησε με αρκετά σκληρά λόγια τόσο για τον Μπένετ, όσο και για την πρώην «συντρόφισσά» της στο κίνημα #MeToo, Ρόουζ ΜακΓκάουαν. Το πρόσωπο όμως που βρέθηκε κυρίως στο στόχαστρό της ήταν η Rain Dove, το ανδρόγυνο μοντέλο που διατηρεί δεσμό με την ΜακΓκάουαν και το πρόσωπο-κλειδί που έβγαλε στη φόρα τα sms όπου η Αρτζέντο παραδέχεται πως έκανε σεξ με τον Μπένετ.

Κλείσιμο
asia-mesa


Η 43χρονη χαρακτήρισε και τα τρία πρόσωπα «πεινασμένα για χρήμα». Αναφορικά με τον Μπένετ, τον χαρακτήρισε «χαμένη ψυχή», παραδόπιστο και σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας ότι το βλέμμα του ήταν παγωμένο και άδειο. Σκληρά μίλησε όμως και για την «προδοσία» της συντρόφου φεμινίστριας ΜακΓκάουαν, παρά το γεγονός ότι η τελευταία ζήτησε συγγνώμη την περασμένη εβδομάδα για μερικές «εσφαλμένες δηλώσεις» που έκανε για την Αρτζέντο. «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν απέσυρε νωρίτερα τις δηλώσεις της, αφού γνώριζε καλά ότι απλά αναπαρήγαγε τα ψέματα της Rain Dove» είπε χαρακτηριστικά η Αρτζέντο, εξηγώντας ότι η «συγγνώμη» δεν σημαίνει τίποτα αφού ήρθε πολύ αργά.

«Το ζήτημα δεν έχει τελειώσει. Αυτό το διάστημα μιλάω με δικηγόρους για να καταθέσω μήνυση κατά της Rain Dove, για εξαπάτησε με στόχο το οικονομικό όφελος», δήλωσε η Αρτζέντο στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο η Rain Dove όσο και η ΜακΓκάουαν είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις ότι γνώριζαν πως ο Μπένετ έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στην Αρτζέντο από τα 12 του χρόνια, και ότι εκείνη δεν είχε κάνει τίποτα για να τον σταματήσει, αλλά αντίθετα τον ενθάρρυνε. Αυτές ακριβώς οι δηλώσεις πιστεύει η 43χρονη ότι έκαναν το μεγαλύτερο κακό στην καριέρα της, αφού την παρουσίαζαν σαν αδίστακτη παιδόφιλη, που είχε βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό από την προεφηβική του ηλικία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης