Η Άζια Αρτζέντο λέει τώρα ότι ο 17χρονος ήταν αυτός που της «επιτέθηκε σεξουαλικά»!

Η Άζια Αρτζέντο λέει τώρα ότι ο 17χρονος ήταν αυτός που της «επιτέθηκε σεξουαλικά»!

Ο νέος της δικηγόρος ισχυρίζεται ότι η πελάτισσά του δεν κατήγγειλε τότε το περιστατικό επειδή... λυπήθηκε τον 17χρονο - Επίσης γνωστοποίησε την απόφαση της Αρτζέντο να μην καταβάλλει στον Μπένετ το υπόλοιπο ποσό από τα 380.000 δολάρια, αφού η συμφωνία είχε συναφθεί με πρωτοβουλία του Μπουρντέν

argento-neo
Τον ισχυρισμό της ότι ποτέ δεν είχε σεξουαλική επαφή με τον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ φαίνεται ότι ανασκευάζει πλέον, κακήν κακώς, η Ιταλιδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε εχθές ο νέος της δικηγόρος.

Φυσικά αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού τα sms που είχε στείλει η ίδια η ηθοποιός σε φίλη της και δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα από το TMZ έκαναν ξεκάθαρα λόγο για σεξουαλική πράξη.

Ο συνήγορος της 42χρονης, Μαρκ Τζέι Χέλερ, εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση την Τετάρτη, στην οποία αναφέρει ότι η φερόμενη ως «αποπλάνηση» του ανήλικου αγοριού το 2013, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών, ήταν στην πραγματικότητα μια «σεξουαλική επίθεση» που ο ίδιος εξαπελυσε εις βάρος της πελάτισσάς του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά την αποκάλυψη «βόμβα» ότι η Αρτζέντο μαζί με τον εκλιπόντα φίλο της, Άντονι Μπουρντέν, είχαν εξαγοράσει την σιωπή του νεαρού, υποσχόμενοι να του καταβάλλουν $380.000, η Ιταλίδα femme fatale επέμενε ότι δεν είχε ποτέ «σεξουαλική σχέση» με τον Μπένετ.

Ο δικηγόρος της υπογραμμίζει ότι αυτό είναι 100% ακριβές, αφού... η σεξουαλική επίθεση δεν είναι σχέση!

«Η σχέση τους ήταν μια φιλική σχέση εξ' αποστάσεως για πολλά χρόνια. Όπως αποκαλύπτουν τα γραπτά μηνύματά της πελάτισσάς μου που δημοσίευσε το TMZ, ο μικρός ήταν εκείνος που της όρμηξε, και η σεξουαλική επαφή μαζί του ήταν παράξενη για την ίδια. Σε άλλα μηνύματα αναφέρει πως είχε παγώσει όση ώρα βρισκόταν από πάνω της, ενώ ο ίδιος της επαναλάμβανε ότι είχε ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της από τότε που ήταν 12 ετών. Η Άζια επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να μην καταγγείλλει στην αστυνομία την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Μπένετ», εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της.

Εκτός από την νέα υπερασπιστική γραμμή της πελάτισσάς του, ο Χέλερ γνωστοποίησε στο κοινό την απόφαση της Αρτζέντο να μην καταβάλλει στον Μπένετ το υπόλοιπο της «αποζημίωσης» των 380.000 δολαρίων που όριζε ο μεταξύ τους δικαστικός συμβιβασμός.

Η Αρτζέντο ισχυρίζεται ότι η εν λόγω συμφωνία είχε συναφθεί κυρίως ανάμεσα στον Άντονι Μπουρντέν, που ήθελε να την προφυλάξει από τον σκάνδαλο, και τον νεαρό Μπένετ, οπότε η ίδια δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να την τηρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλιπών σεφ είχε ήδη καταβάλλει στον Μπένετ 250.000 δολάρια τους μήνες πριν τον θάνατό του, για να προστατεύσει την αγαπημένη του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης