House of Cards: Η Κλαιρ τελειώνει «τη βασιλεία του λευκού άνδρα»

House of Cards: Η Κλαιρ τελειώνει «τη βασιλεία του λευκού άνδρα»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο teaser που κυκλοφόρησε το Netflix για τον έκτο και τελευταίο κύκλο της σειράς - «Ό,τι σας είπε ο Φράνσις τα τελευταία πέντε χρόνια... μην πιστεύετε ούτε μία λέξη»

house_of_cards
Η επιστροφή του έκτου και τελευταίου κύκλου της διάσημης σειράς του Netflix, House of Cards ξεκινά με το τέλος της αμερικανικής προεδρίας, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Η Κλαιρ Άντεργουντ είναι πλέον η πρόεδρος των ΗΠΑ και ταυτόχρονα ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο.

«Ό,τι σας είπε ο Φράνσις τα τελευταία πέντε χρόνια, μην πιστεύετε ούτε μια λέξη. Η βασιλεία του μεσήλικα λευκού άντρα τελείωσε», διακηρύσσει στο τελευταίο teaser που κυκλοφόρησε το Netflix, ενόψει της πρεμιέρας του τελευταίου κύκλου.

Όπως δείχνουν τα πλάνα, η Κλαιρ μετατρέπεται σε δικτάτορα που τρομάζει ακόμη και τους στενούς της ανθρώπους.

«Ο κόσμος είναι είτε μαζί μας, είτε εναντίον μας», ξεκαθαρίζει η κυρία Πρόεδρος, θυμίζοντας κάποιον (πραγματικό) προκάτοχό της στην εξουσία.

Όπως αποκαλύφθηκε στο προηγούμενο τρέιλερ, ο Φράνσις πέθανε και ο θάνατός του ήταν μάλλον άδοξος. Η Κλαιρ μιλά για τη διαδοχή της.

«Οι πρώτες μου 100 μέρες στην προεδρία ήταν δύσκολες. Έχασα τον άντρα μου. Κοντεύαμε να κλείσουμε 30 χρόνια μαζί», λέει σε ομιλία της.

Η νέα πρόεδρος όμως είναι αποφασισμένη να μην τηρήσει τις συμφωνίες του Φράνσις, με πολλούς να θεωρούν ότι πρέπει να βγει από τη μέση. Μάλιστα, η Κλερ μάλλον δέχεται επίθεση την ώρα που βρίσκεται στο αυτοκίνητό της, ενώ οι σκελετοί του παρελθόντος της χτυπούν την πόρτα.

«Θα είναι διαφορετικά για εσάς και για μένα», υπόσχεται στους υπηκόους της, ως σύγχρονη Λαίδη Μακμπέθ.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης