«Εδώ καταδίκασαν τον Ιησού»: Το σχόλιο εκπροσώπου του Μπιλ Κόσμπι για την καταδίκη του σε έως 10 χρόνια φυλακή

«Εδώ καταδίκασαν τον Ιησού»: Το σχόλιο εκπροσώπου του Μπιλ Κόσμπι για την καταδίκη του σε έως 10 χρόνια φυλακή

«Δεν λέω ότι ο κ. Κόσμπι είναι ο Ιησούς αλλά όλοι γνωρίζουμε τι έχει κάνει αυτή η χώρα στους μαύρους για δεκαετίες»

cospi-hand
Με τον Ιησού παρομοίασε τον Μπιλ Κόσμπι ο εκπρόσωπός του λίγη ώρα μετά την καταδίκη του 81χρονου ηθοποιού σε φυλάκιση 3 έως 10 ετών και στον χαρακτηρισμό του ως «σεξουαλικό αρπακτικό».

«Ο Μπιλ Κόσμπι είναι μια χαρά. Ο κ. Κόσμπι γνωρίζει ότι ο Θεός τον προσέχει, ξέρει ότι όσα ειπώθηκαν ήταν ψέματα. Εδώ καταδίκασαν τον Ιησού και δείτε τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο Άντριου Γουάιατ χαρακτηρίζοντας «αστεία» την απόφαση του δικαστή για τον πελάτη του.

«Δεν λέω ότι ο κ. Κόσμπι είναι ο Ιησούς αλλά όλοι γνωρίζουμε τι έχει κάνει αυτή η χώρα στους μαύρους για δεκαετίες. Οπότε ο κ. Κόσμπι είναι μια χαρά και σε όσους θέλουν να τον κακολογήσουν έχω να πω ότι είστε κι εσείς αστείοι» πρόσθεσε ο Γουάιατ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η δίκη του 81χρονου ηθοποιού για τον βιασμό της ομογενούς Andrea Constand, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια, «αποτελούν την πιο ρατσιστική και σεξιστική δίκη στην ιστορία των ΗΠΑ»
.
Ο δικαστής της Πενσιλβάνια Στιβεν Ο' Νιλ χαρακτήρισε τον Μπιλ Κόσμπι «σεξουαλικό αρπακτικό», πράγμα που σημαίνει ότι ο 81χρονος ηθοποιός οφείλει να δέχεται ψυχανάλυση ισοβίως και να καταγραφεί και στις λίστες των καταδικασμένων σεξουαλικών δραστών. Γείτονες και σχολεία θα ενημερώνονται για τη διεύθυνση της κατοικίας του και για τα εγκλήματά του. Παράλληλα, θα πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία συνεχώς για το πού βρίσκεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης