Το «τρίτο στεφάνι» του Ντόντα και η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Το «τρίτο στεφάνι» του Ντόντα και η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Ο άστατος αναβάτης και η εκρηκτική ξανθιά ερωμένη του ανεβαίνουν αύριο τα σκαλιά της εκκλησίας και ετοιμάζουν χλιδάτες δεξιώσεις
στο πιο γνωστό θέρετρο της Πορτογαλίας με τα 11 εκατ. δολάρια του «χρυσού διαζυγίου» - Ποιος είναι ο νέος σύντροφος που έκανε την Αθηνά να χαμογελά ξανά

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
athina_doda_arthro
Η θεά στον Ατλαντικό από το παράθυρο της σουίτας στο «Vila Vita Parc Resort» κόβει την ανάσα. Στον λόφο του Αρμακάο ντε Πέρα, στην περιοχή Αλγκάρβε, στο νοτιότερο άκρο της Πορτογαλίας, εκεί όπου δεσπόζει το πεντάστερο ξενοδοχείο, η κινητικότητα αυτές τις ημέρες είναι πιο έντονη απ’ ό,τι συνήθως. Αύριο σε αυτό το υπέροχο θέρετρο ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Ντενίζ Σεβέρο θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

Για τον διάσημο και ελκυστικό στις γυναίκες Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη της ιππασίας δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ντυθεί γαμπρός. Τον Δεκέμβριο του 2005 ο 32χρονος τότε Αλβάρο παντρεύτηκε την 20χρονη μεγαλοκληρονόμο Αθηνά Ωνάση στο Ιδρυμα Μαρία Λουίζα και Οσκαρ Αμερικάνο στο προάστιο του Σάο Πάολο Μορουμπί. Στην τελετή παραβρισκόταν ως παρανυφάκι η κόρη του γαμπρού Βιβιάνε, καρπός της εκτός γάμου σχέσης του με τη Βραζιλιάνα ηθοποιό και μοντέλο Σιμπέλε Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε τον Μάρτιο του 2011 πέφτοντας από το παράθυρο του 7ου ορόφου της κατοικίας της στο Σάο Πάολο.
athina_doda_mesa2
Η πλευρά του Αλβάρο, γνωρίζοντας ότι η Αθηνά διαθέτει και άλλα στοιχεία για τις απιστίες του, καθώς και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, συμβιβάστηκε, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις του, που άγγιζαν τα 400 εκατ. δολάρια, να περιοριστούν σημαντικά και, τελικά, με τη λύση του γάμου να αρκεστεί σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο παίρνοντας ελάχιστα σε σχέση με όσα αρχικά ζητούσε

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής με την Αθηνά περισσότερα από χίλια μπουκάλια εκλεκτής σαμπάνιας ανοίχτηκαν προκειμένου οι περίπου 750 καλεσμένοι να ευχηθούν στο ζεύγος. Οι ευχές για μακροημέρευση του γάμου τους κράτησαν 11 χρόνια, μέχρι δηλαδή η εγγονή του Ελληνα μεγιστάνα να χωρίσει τον σύζυγό της, επικαλούμενη την απιστία του κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Τον Μάιο του 2016 το βραζιλιάνικο περιοδικό «Epoca» κυκλοφορούσε με πηχυαίο τίτλο στο πρωτοσέλιδό του για τον χωρισμό του επώνυμου ζευγαριού. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη σοκαριστικών στοιχείων για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, ή αλλιώς Ντόντα.

Σύμφωνα με αυτά, ο ίδιος διατηρούσε παράλληλη σχέση με Βελγίδα συνοδό πολυτελείας κατά τη διάρκεια των 8,5 από τα 11 χρόνια που άντεξε ο γάμος του με την Αθηνά. Αφορμή, ωστόσο, για το διαζύγιο έγινε η εξωσυζυγική σχέση που είχε αναπτύξει ο Αλβάρο τον οποίο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Αθηνάς έπιασε επ’ αυτοφώρω να την απατά με την ερωμένη του στο σπίτι του ζευγαριού στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα. Πέρυσι τον Νοέμβριο το διαζύγιό τους βγήκε κοινή συναινέσει, μετά από ενάμιση χρόνο εξονυχιστικής μελέτης του προγαμιαίου συμβολαίου, μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Εκτοτε ο άστατος αναβάτης αφοσιώθηκε στην καινούρια σχέση του με την ξανθιά καλλονή σύντροφό του, τη Βραζιλιάνα τηλεπερσόνα και μοντέλο Ντενίζ Σεβέρο.

Ο ίδιος, εξάλλου, είχε αποκαλύψει λίγους μήνες μετά το διαζύγιο ότι θα παντρευτεί μαζί της τον Σεπτέμβριο στην Πορτογαλία, επειδή συν τοις άλλοις διατηρούσε και πορτογαλικό διαβατήριο. Οπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Βunte, «έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή».

Ηδη τα προεόρτια της γαμήλιας τελετής έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, με το πρώτο bachelorette party-υπερπαραγωγή της Ντενίζ να λαμβάνει χώρα σε πολυτελέστατο spa της Βραζιλίας. Η δημοσιογράφος και οι φίλες της διασκέδασαν στο κέντρο ευεξίας, ενώ η μέλλουσα σύζυγος του Βραζιλιάνου γόη ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram, με τους διαδικτυακούς φίλους της να βομβαρδίζουν τα social media στέλνοντάς της εκατοντάδες μηνύματα και ευχές.
athina_doda_mesa
Στο πολυτελές θέρετρο «Vila Vita Parc Resort» θα τελεστεί ο γάμος στις 22 Σεπτεμβρίου
Κλείσιμο

Η νέα ζωή της Αθηνάς

Κατά τη διάρκεια του πολύκροτου δικαστικού αγώνα για το διαζύγιο με τη σύζυγό του ο Ντόντα, έχοντας στο πλευρό του και την Ντενίζ Σεβέρο, είχε επιδοθεί σε ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο για να σπάσει τα νεύρα της «ατσάλινης» Αθηνάς. Η εκρηκτική ξανθιά καλλονή σε κάθε ευκαιρία και όσο πλησίαζε ο χρόνος για να εκδοθεί το διαζύγιο ανέβαζε φωτογραφίες της ίδιας και του Αλβάρο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας τη χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση.

Οσο στις αίθουσες του δικαστηρίου οι δύο πλευρές επιδίδονταν σε σκληρό μπρα ντε φερ για τα χρήματα, τα σπίτια που απέκτησαν κατά τον έγγαμο βίο τους αλλά και τη μοιρασιά των πολυβραβευμένων αλόγων που από κοινού ίππευαν σε αγώνες, ποικίλα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστήριζαν τις διεκδικήσεις του Αλβάρο. Αρκετοί δε συμπέραιναν ότι πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κρυβόταν η Ντενίζ εξαιτίας των άριστων διασυνδέσεων που διατηρούσε με συμπατριώτες της εκδότες και δημοσιογράφους.

Το ποτήρι για την εγγονή του Ωνάση ξεχείλισε όταν με δημοσίευμα μεγάλη lifestyle ιστοσελίδα της Βραζιλίας τής επιτέθηκε ανάρμοστα αναφέροντας ότι η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς κατά του Αλβάρο προέρχονταν από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να χαρίσει στους δυο τους ένα παιδί. Περνώντας στην αντεπίθεση, οι δικηγόροι της Αθηνάς, αδιαφορώντας για τις εικασίες, παρουσίασαν στο δικαστήριο αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα με Βελγίδα call girl.
athina_doda_mesa3
Ο έρωτας του Αλβάρο με τη Σεβέρο χρονολογείται από το 2013, όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Αθηνά

Η αντίπαλη πλευρά γνωρίζοντας ότι η Αθηνά διαθέτει και άλλα στοιχεία για τις απιστίες του Ντόντα, καθώς και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, συμβιβάστηκε, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις του, που άγγιζαν τα 400 εκατ. δολάρια, να περιοριστούν σημαντικά και, τελικά, με τη λύση του γάμου να αρκεστεί σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο παίρνοντας ελάχιστα σε σχέση με όσα αρχικά ζητούσε. Τα οποία πάντως είναι ικανοποιητικά για τον επιφανειακό, ματαιόδοξο αλλά και κακό ως επιχειρηματία Βραζιλιάνο αναβάτη ώστε να ξεκινήσει ένα νέο γαμήλιο ταξίδι με δόσεις χλιδής. Οσο για την πιο ώριμη και με αυτοπεποίθηση Αθηνά, μετά τις δικαστικές περιπέτειες του διαζυγίου της επέστρεψε ανανεωμένη στους λατρεμένους της αγώνες ιππασίας, συμμετέχοντας πριν από μία εβδομάδα στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης.

Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό την είδαν να χαμογελά, καθώς στο πλευρό της φέρεται να υπάρχει πλέον ένας άλλος άνδρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Αθηνά περνάει αρκετό παρέα με τον 29χρονο πάμπλουτο Ιταλό αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι από το Βένετο, ο οποίο ήταν επίσης παρών στο τουρνουά της Ρώμης.

Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι διατηρούν «μόνο μια όμορφη φιλία», ως ιππέας και αμαζόνα, αλλάζοντας σέλες στα πανέμορφα άλογα ιππασίας τους. Προφανώς, όπως υποστηρίζουν τα διεθνή Μέσα, αυτό γίνεται διότι καραδοκεί η σύζυγος του Αλμπέρτο, η επιτυχημένη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας Αναλίζα Τζιουντίνι.

Δείτε βίντεο: Το «τρίτο στεφάνι» του Ντόντα και η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση
Το «τρίτο στεφάνι» του Ντόντα και η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης