Το έκαψε στο μπατσελορέτ πάρτι η μέλλουσα γυναίκα του Ντόντα

Το έκαψε στο μπατσελορέτ πάρτι η μέλλουσα γυναίκα του Ντόντα

Δεν πρόλαβε να πάρει διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση και παντρεύεται ξανά! – Πότε και που θα γίνει ο γάμος, που θα πάει γαμήλιο ταξίδι το ζευγάρι

doda-denise
Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα και της Ντενίζ Σεβέρο έχει αρχίσει. Ο Ντόντα δεν πρόλαβε να πάρει διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση και παντρεύεται ξανά. Η καλλονή δημοσιογράφος και μέλλουσα σύζυγός του έκανε ένα μπατσερολέτ πάρτι που περισσότερο θύμιζε γάμο παρά πάρτι πριν το γάμο.

Doda_Athina


Η Ντενίζ μάζεψε τις φίλες της και το έκαψαν με σαμπάνια και εδέσματα σε πολυτελέστατο σπα της Βραζιλίας. Η εντυπωσιακή ξανθιά έδειχνε πανέμορφη μέσα σε ένα φίνο δαντελωτό body, με εσώρουχα στο ίδιο χρώμα και με μακριά μεταξωτή φούστα με σκίσιμο στην αριστερή πλευρά.

doda-severono
doda-severono1


Ο χώρος του σπα είχε διακοσμηθεί με φούξια και λιλά στοιχεία και λουλούδια όπως παιώνιες, ορχιδέες και τουλίπες στόλιζαν το τραπέζι στο οποίο δέσποζε μια τεράστια τούρτα στην κορυφή της οποίας είχε τοποθετηθεί μια νύφη από ζαχαρόπαστα.

Isso merece um brinde @martini 😻🥂🍾👰 #issomereceumbrinde Photo @fernandafurlan_ph #martini #despedidadade #casamentodeedoda #denizedoda #mereceumbrinde #cheers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) στις

Κλείσιμο

Meu coração está transbordando de alegria de ter pessoas tão especiais na minha vida. Juro me emociono só de pensar como amo minha vida, meu futuro marido @dodamiranda minha família e meu amigos! Muito feliz de reunir parte da mulherada para curtir o meu chá de lingerie. Ameiiiiii demais!!😻❤️👰🥂 Aos poucos vou postar os detalhes do meu chá de lingerie #despedidadesolteira #devaicasar #casamentode&doda #denizedoda Quero agradecer a todos os parceiros que me ajudaram Look @amirslama Jóias @adrianascarpellijoias @adrianascarpelli Make @neygarciamake Hair @jhonprado Espaço @aigaispa @fernandapinazo Fotógrafa @fernandafurlan_ph Presentes dos convidados @korresbr @euerikasantos Prosecco @martini Flores @andrepedrotti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) στις


Οι φίλες της νύφης ευχήθηκαν με σαμπάνια και στη συνέχεια αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών του σπα οι οποίοι τις περιποιήθηκαν με προϊόντα ελληνικής εταιρείας καλλυντικών.

Η μέλλουσα σύζυγος του ολυμπιονίκη ιππέα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεκάδες φωτογραφίες από το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν ευχές και μηνύματα.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβάρο και η Ντενίζ θα κάνουν ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα και μάλιστα στα νησιά του Ιονίου, όπου βρίσκεται το άλλοτε ησυχαστήριο του Ωνάση. Πιο συγκεκριμένα σκέφτονται να κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου και να φτάσουν μέχρι την Λευκάδα...

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει άψογες σχέσεις με όλη την οικογένεια του αγαπημένου της καθώς έχει γνωρίσει την κόρη του.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι της μέλλουσας κυρίας ντε Μιράντα
parti24
parti23
parti22
parti2
party_15
party_14
party_13
party_1
party_19
party_18
party_17
party_16

Δείτε βίντεο: Το έκαψε στο μπατσελορέτ πάρτι η μέλλουσα γυναίκα του Ντόντα
Το έκαψε στο μπατσελορέτ πάρτι η μέλλουσα γυναίκα του Ντόντα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης