Η πανέμορφη πρώην Μις Κόσμος Ειρήνη Σκλήβα διατηρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή.
Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο γάμο της με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου. Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Espresso, η καλλονή σήμερα έχει ξανά δικαστήριο με τον εν διαστάσει σύζυγό της, προκειμένου να συζητηθούν η νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έκανε στις 5 Ιουλίου του 18, με την οποία ζητά την αναστολή εκτέλεσης προγενέστερης απόφασης.
Το ζευγάρι έχει προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να επιλύσει τις διαφορές του και ήταν αυτές που κλόνισαν τον επί 16 χρόνια γάμο του. Από το Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε η δικαστική τους διαμάχη όταν η Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του επιχειρηματία για να απαντήσει και εκείνος με τη σειρά του 11 μέρες μετά με επίσης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events