ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Άζια Αρτζέντο: Με οργισμένες αναρτήσεις και γυμνές φωτογραφίες απαντά σε όσους την κατηγορούν για τον χαμό του Μπουρντέν

Άζια Αρτζέντο: Με οργισμένες αναρτήσεις και γυμνές φωτογραφίες απαντά σε όσους την κατηγορούν για τον χαμό του Μπουρντέν

Η 44χρονη Ιταλίδα συνεχίζει να εκφράζει τις συναισθηματικές διακυμάνσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

aasia-dio
Με αναρτήσεις στο Instagram που πότε εκφράζουν οργή, πότε θλίψη, αλλά και γυμνές φωτογραφίες που στέλνουν μηνύματα δύναμης στους φαν της προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό του αγαπημένου της η Άζια Αρτζέντο.

Η Ιταλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, που στο παρελθόν είχε κατηγορήσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό, συνεχίζει να εκφράζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις συναισθηματικές διακυμάνσεις της μετά τον θάνατο του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν με τον οποίο διατηρούσε ελεύθερη σχέση.

Two weeks without you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις



Ο Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις 8 Ιουνίου, είχε σταθεί στο πλευρό της Αρτζέντο όταν εκείνη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον φερόμενο βιασμό της από τον Γουάινστιν. Πολλοί φίλοι του δήλωσαν μετά τον θάνατό του ότι ήταν «παράφορα ερωτευμένος» με την 42χρονη Ιταλίδα, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που της έριξαν μερίδιο ευθύνης για την απόφασή του να αυτοκτονήσει, αφού μόλις δυο μέρες πριν βρεθεί νεκρός είχε φωτογραφηθεί σε τρυφερό τετ-α-τετ στη Ρώμη με τον δημοσιογράφο Χιούγκο Κλεμέντε.


Τα όσα λέγονται την Αρτζέντο κατά καιρούς από τα διεθνή ΜΜΕ φαίνεται πως την έχουν εξοργίσει, αφού το τελευταίο διάστημα σε πολλές αναρτήσεις της στέλνει μηνύματα στους επικριτές της είτε υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο στις φωτογραφίες της, είτε λέγοντάς τους ευθέως να «πάνε να γ@@@θουν».
Κλείσιμο
Το απόγευμα του Σαββάτου η γοητευτική 42χρονη ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της με σορτς που έγραφε «epic loser», η οποία συνοδευόταν από την επιθετική λεζάντα «να πάτε όλοι να γ@@@θείτε!». Μία μέρα αργότερα, ανάρτησε μια γυμνή της φωτογραφία, γράφοντας το μήνυμα «σ΄ αγαπώ», πάλι με υψωμένο δάχτυλο.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες αναρτήσεις της Αρτζέντο

asia-3
asia-dio
asia-ena


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης