Ντέιβιντ Λιντς για Τραμπ: Ίσως γραφτεί στην ιστορία ως ο σπουδαιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ντέιβιντ Λιντς για Τραμπ: Ίσως γραφτεί στην ιστορία ως ο σπουδαιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η γνώμη του χαρισματικού σκηνοθέτη για τον Αμερικανό πρόεδρο προκάλεσε ένα μίνι... εγκεφαλικό στους φαν του

David-Lynch
Έχει χαρίσει στον παγκόσμιο κινηματογράφο και στην τηλεόραση πραγματικά αριστουργήματα. Οι ταινίες του, με τη σουρεαλιστική παραδοξότητά τους και τις ονειρικές σκηνές τους χαράσσονται ανεξίτηλα στην μνήμη όποιου τις βλέπει.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Λιντς, τον χαρισματικό Αμερικανό σκηνοθέτη και δημιουργό δεκάδων βραβευμένων ταινιών, όπως η «Ατίθαση Καρδιά», το «Mullholand Drive», η «Χαμένη Λεωφόρος» και το «Μπλε Βελούδο», ο οποίος προκάλεσε πρόσφατα ένα μικρό... εγκεφαλικό στους φαν του ανα την υφήλιο, εκφράζοντας για πρώτη φορά ανοιχτά την άποψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το Σάββατο, ο δημιουργός του Twin Peaks είπε σε συνέντευξή του στον Guardian ότι πιστεύει πως ο Τραμπ μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό πρόεδρο, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

«Δεν είμαι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, αλλά μου αρέσει πραγματικά η ελευθερία να κάνεις αυτό που θες. Ο Τραμπ μπορεί να γραφτεί στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους προέδρους των ΗΠΑ επειδή ακριβώς έφερε τα πάνω κάτω. Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον τύπο με έξυπνα επιχειρήματα», είπε ο Λιντς.

Όπως αποκάλυψε ο 72χρονος, στις εκλογές του 2016 είχε υποστηρίξει τον Μπέρνι Σάντερς στην διεκδίκηση για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Όταν τελικά κέρδισε το χρίσμα η Κλίντον, αποφάσισε να στηρίξει τον φιλελεύθερο υποψήφιο Γκάρι Τζόνσον.

Αν και δεν σκοπεύει να ενταχθεί σύντομα στην ομάδα MAGA (Make America Great Again) των υποστηρικτών του Τραμπ, πιστεύει ότι η συνεισφορά του τωρινού Αμερικανού προέδρου μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για πιο αποδοτικούς κυβερνήτες στο μέλλον.

Κλείσιμο
«Οι λεγόμενοι ηγέτες μας δεν μπορούν να πάνε μπροστά τη χώρα, είναι ανίκανοι να πετύχουν οτιδήποτε. Κάνουν σαν παιδιά. Ο Τραμπ το απέδειξε αυτό», κατέληξε ο Λιντς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης