Με τη ζώνη από το μπουρνούζι του ξενοδοχείου κρεμάστηκε ο Άντονι Μπουρντέν

Με τη ζώνη από το μπουρνούζι του ξενοδοχείου κρεμάστηκε ο Άντονι Μπουρντέν

Ο Γάλλος εισαγγελέας είπε ακόμα ότι διεξάγονται τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο διάσημος σεφ, κατανάλωσε ουσίες ή φάρμακα, ώστε οι γαλλικές αρχές να βοηθήσουν την οικογένεια και τους οικείους του να μάθουν τις αιτίες του θανάτου του

antoni_arthrooo
Με τη ζώνη από το μπουρνούζι του ξενοδοχείου στη Γαλλία όπου βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, κρεμάστηκε ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής Άντονι Μπουρντέν, σύμφωνα με την εισαγγελία του Κολμάρ στην Αλσατία. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Κριστιάν ντε Ροσινί, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Associated Press «δεν υπάρχει στοιχείο που να μας κάνει να υποψιαστούμε εγκληματική ενέργεια, καθώς στο σώμα του δεν υπήρχαν ενδείξεις άσκησης βίας».

Ο Γάλλος εισαγγελέας είπε ακόμα ότι διεξάγονται τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο Άντονι Μπουρντέν, κατανάλωσε ουσίες ή φάρμακα, ώστε οι γαλλικές αρχές να βοηθήσουν την οικογένεια και τους οικείους του να μάθουν τις αιτίες του θανάτου του.

Ο Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία και δούλευε πάνω σε ένα νέο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN. Ο στενός φίλος του Έρικ Ρίπερτ, Γάλλος σεφ, θορυβήθηκε όταν δεν είδε τον φίλο του, στην αίθουσα του ξενοδοχείου την Παρασκευή το πρωί.

"Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν", ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί. "Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή".


Θαυμαστές, πολιτικοί και διάσημοι θρηνούν για την απώλεια του σεφ Άντονι Μπουρντέν στο twitter


Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ήταν φανατικός ακόλουθος και παρακολουθούσε πάντα την εκπομπή του σεφ, τον οποίο χαρακτήρισε ακέραιο χαρακτήρα, πριν αναχωρήσει για τη σημαντική Σύνοδο της G7 στον Καναδά. Το CNN αφιέρωσε μεγάλο ρεπορτάζ για το χαμό του, τονίζοντας ότι ο Άντονι Μπουρντέν αποφάσισε να «φύγει» κατά τη διάρκεια ταξιδιού για τα γυρίσματα του σόου του. Αμέτρητοι χρήστες του διαδικτύου και συνάδελφοί του σεφ, αποχαιρέτησαν τον Αμερικανό σεφ, ο οποίος είχε επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα και είχε αγαπήσει το νησί της πανέμορφης Νάξου.

Αμέτρητα μηνύματα από τους υποστηρικτές του, οι οποίοι θρηνούν το χαμό του, καθώς τον είχαν αγαπήσει μέσω των εκπομπών του και μαζί του, είχαν αγαπήσει τη μαγειρική και είχαν μάθει πολλά από τα μυστικά της, ταξιδεύοντας μέσω της εικόνας, στις ιδιαίτερες συνταγές κάθε γωνιάς της Γης.

Δείτε ορισμένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που «ανέβασαν» οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ανέδειξαν το θέμα της αυτοκτονίας του Αμερικανού σεφ σε κορυφαίο trend παγκοσμίως:
Κλείσιμο

Η παραπάνω ανάρτηση ήταν η τελευταία που ανέβασε ο διάσημος σεφ... Αντίο σε έναν σπουδαίο για πολύ κόσμο άνθρωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης