DJ Khaled: Δεν κάνω ποτέ στοματικό σεξ σε γυναίκες - Evan Rachel Wood: Δεν ξέρεις τι χάνεις!

DJ Khaled: Δεν κάνω ποτέ στοματικό σεξ σε γυναίκες - Evan Rachel Wood: Δεν ξέρεις τι χάνεις!

Η πρωταγωνίστρια του Westworld μιλάει από προσωπική πείρα

evan-rachel
Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του DJ Khaled από μια παλιότερη συνέντευξή του βρέθηκαν στο στόχαστρο της διάσημης ηθοποιού Evan Rachel Wood, εξαιτίας πολλών ξένων ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν εχθές το βίντεο με τις κάπως... σεξιστικές απόψεις του διάσημου ντιτζέι και παραγωγού.

Σε μια παλιά συνέντευξη στο «Breakfast Club», ο ντιτζέι είχε δηλώσει ότι δεν κάνει στοματικό σεξ σε γυναίκες επειδή «ο άνδρας είναι βασιλιάς». «Μια γυναίκα πρέπει να εξυμνεί τον άνδρα, τον βασιλιά. Με τη σειρά του πρέπει κι αυτός να εξυμνεί τη βασίλισσα. Ο δικός μου τρόπος να το κάνω αυτό είναι να της προσφέρω ένα ωραίο σπίτι, ωραία ρούχα, να φροντίζω την οικογένειά μας. Εγώ βάζω όλον τον κόπο» είχε πει ο DJ Khaled το 2015 μιλώντας στο ραδιόφωνο.

Ερωτηθείς αν κάνει ποτέ στοματικό σεξ σε γυναίκες, μόνο που δεν... προσβλήθηκε. «Μπαααα. Εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο μουσικός παραγωγός, τονίζοντας ωστόσο ότι μια γυναίκα έχει υποχρέωση να προσφέρει στοματικό σεξ στον άνδρα της. «Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες. Εμείς είμαστε οι βασιλιάδες. Υπάρχουν πράγματα που ίσως δεν θες να κάνεις, αλλά πρέπει. Εγώ όμως με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω», συμπλήρωσε ο ντιτζέι.

«Δεν ξέρεις τι χάνεις φίλε. Στο λέει ένας περήφανος άνθρωπος που βρίσκει μεγάλη χαρά στο να προσφέρει απόλαυση στις γυναίκες. Καιρός να ωριμάσεις», έγραψε σε tweet της η δημοφιλής ηθοποιός, που είχε αποκαλύψει ότι είναι bisexual το 2011.

Κλείσιμο
Dj Khaled doesn't perform oral sex
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης