Στα λευκά Μπριζίτ και Μελάνια: «Κέρδισε» τη... μάχη η κυρία Τραμπ χάρη στην «καυτή» πίσω όψη της

Στα λευκά Μπριζίτ και Μελάνια: «Κέρδισε» τη... μάχη η κυρία Τραμπ χάρη στην «καυτή» πίσω όψη της

Οι δύο πρώτες κυρίες έδωσαν... στυλιστική μάχη 

melaniamacr00
Θερμής υποδοχής από τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ έτυχε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, κατά την άφιξή του στο Λευκό Οίκο. Οι δύο πρώτες κυρίες τράβηξαν, φυσικά, την προσοχή με τις παρόμοιες στυλιστικές τους επιλογές που της έφεραν ομολογουμένως σε άβολη θέση, καθώς είχαν επιλέξει και οι δύο το λευκό χρώμα στην εμφάνιση τους.


Η Μπριζίτ Μακρόν συνδύασε λευκό φόρεμα με κλασικό λευκό σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ η Μελάνια Τραμπ επέλεξε λευκό ταγέρ- σε στυλ σαφάρι που είναι και το αγαπημένο της- με φαρδιά λευκή ζώνη και καπέλο που αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πάντως, η στενή λευκή midi φούστα που αποκάλυπτε τα καλογυμνασμένα οπίσθια της Μελάνια έκαναν τα φλας να πάρουν «φωτιά» και να την ανακυρήξουν νικήτρια στον άτυπο στυλιστικό αγώνα που έδωσε με την κυρία Τρονιέ.  

Κλείσιμο
000_14A3EI
000_14A2OS




Οι δύο πρώτες κυρίες, κατάφεραν  να κρύψουν την αμηχανία τους για το στυλιστικό ατόπημα του σχεδόν ίδιου χρώματος και πόζαραν μαζί με τους συζύγους τους δείχνοντας το καλύτερο τους χαμόγελο στους φωτογράφους που απαθανάτισαν καρέ- καρέ τη συνάντηση τους... στα λευκά.


000_14A2QQ
000_14A2X8
000_14A2YD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης