Γιατί η Κρις Τζένερ μισεί το όνομα της εγγονής της Στόρμι!

Γιατί η Κρις Τζένερ μισεί το όνομα της εγγονής της Στόρμι!

Η κόρη της Κάιλι γίνεται δύο μηνών και η επιλογή του ονόματος είναι μάλλον ατυχής εξαιτίας του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

kylie-kris-stormi
Το μικρό της κοριτσάκι κοντεύει να γίνει δύο μηνών. Όμως η Κάιλι Τζένερ δέχεται διαρκώς επικρίσεις από την μητέρα και μάνατζέρ της Κρις η οποία της λέει ότι το όνομα Στόρμι που διάλεξε για την κόρη της δεν της αρέσει καθόλου. Σύμφωνα με το Radar Online ο λόγος που η Κρις Τζένερ δεν θέλει αυτό το όνομα για την εγγονή της είναι το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Η 20χρονη Κάιλι γέννησε την μικρή Στόρμι Γουέμπστερ την 1η Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο για τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την Στόρμι Ντάνιελς.

Η Κρις Τζένερ τότε νόμιζε πως το όνομα «Στόρμι» ήταν χαριτωμένο για την εγγονή της τώρα όμως το μισεί. Η οικογένεια των Καρντάσιαν αρρωσταίνει με το να βλέπει καθημερινά στα πρωτοσέλιδα το όνομα της Στόρμι. «Η Κάιλι είναι τρομοκρατημένη και ελπίζει πως σύντομα θα λήκξει το σκάνδαλο και το όνομα Στόρμι δεν θα προβάλεται τόσο συχνά. Τα ονόματα των μωρών της διάσημης οικογένειας φέρνουν λεφτά στην επιχείρηση και το σκάνδαλο αυτό δεν βοηθάει καθόλου. Το timing είναι πολύ κακό αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε», είπε ανώνυμη πηγή στο Radar Online.




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης