Θεριά οι Έλληνες Survivors έχασαν στο νήμα από τους επίλεκτους Τούρκους

Θεριά οι Έλληνες Survivors έχασαν στο νήμα από τους επίλεκτους Τούρκους

Αλγεινή εντύπωση από την προκλητική ατάκα Τούρκου «θα το κερδίσουμε το παιχνίδι, ας τους αφήσουμε να χαρούν» μετά από νίκη της Μελίνας - Τελικά η ελληνική ομάδα έχασε με 10-9 σε έναν συγκλονιστικό αγώνα

Θεριά οι Έλληνες Survivors έχασαν στο νήμα από τους επίλεκτους Τούρκους
Πλάτσα πλούτσα το κυματάκι στα πρώτα πλάνα του επεισοδίου μας, χαλαρουίτα μουσικές και σκοτάδι. Τι ωραία… Και ο μόνος άνδρας που τόλμησε να πλησιάσει τις Διάσημες συμπαίκτριές του δεν είναι άλλος, από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος αφέθηκε στα πειράγματα της Λιονταρίνας Κατερίνας Δαλάκα. Μάλιστα ο νεαρός γοητευτικός παίκτης εξομολογήθηκε πως η πιο δυνατή σχέση του στο παρελθόν ήταν με γυναίκα Λέοντα, κάτι που χαροποίησε την Δαλάκα, η οποία πειράζοντάς τον είπε πως όπως έχουν συμφωνήσει, μετά το ριάλιτι θα παντρευτούν. «Ο άνδρας νυμφεύεται και η γυναίκα υπανδρεύεται», θα πει ο ψηλέας, θα μας στείλει αδιάβαστες και θα χαλάσει όλη την ρομαντική ατμόσφαιρα που πήγε να χτίσει μεταμορφωμένος σε ρασοφόρο Γλωσσολόγο. Να σκάσει το χειλάκι είπαμε, ωρέ Νάσο, όχι να κάνουμε ετυμολογική περιδίνηση στους όρους του γλωσσικού συστήματος…

Στην παραλία των Μαχητών τα πράγματα δείχνουν ήρεμα και το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην αναμέτρηση Ελλάδας-Τουρκίας. Που και να ξέρατε, εσείς εκεί στην Δομινικανή Δημοκρατία, τι γίνεται εδώ με τους γείτονες… 

Ενας ένας οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους μέχρι που εμφανίζεται ο Νάσος και ξαναχτυπά: δεν τους βλέπει σαν Τούρκους, αλλά σαν Μαχητές. Ολοι οι λαοί είναι το ίδιο, όπου γης και πατρίς κ.λ.π. κ.λ.π. Μας έστειλε πάλι ο ψηλέας…

Κλείσιμο


«Γομάρια είναι» θα πουν οι Διάσημες. Α, γεια σας, κορίτσια μου! Πάντως όλοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. Για να δούμε, τι έχει ετοιμάσει ο Ατζούν ο Τετραπέρατος…


Ελλάς-Τουρκία: πάμε γερά
Οι μπαντάνες φοριούνται, τα κορδόνια δένονται, τα βλέμματα αγριεύουν, οι παίκτες έτοιμοι οδεύουν στον στίβο μάχης να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους του αντίστοιχου ριάλιτι.

Πάντως, Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν βάζεις παίκτες από το All Star το τούρκικο απέναντι σε κανονική ομάδα. Αν θες να παίζεις καθαρά και τίμια. Και για να μην μας περνάς για τίποτα ευκολάκια… που τα ταΐζεις τηλεοπτικό σανό με τα ριάλιτι που πουλάς.

Στην αρένα ο Μουρούτσος κάνει κήρυγμα, προφανώς γιατί δεν έχει πληροφορηθεί τα γίνεται στα μέρη μας με τους απέναντι. 

Οι νικητές θα απολαύσουν δείπνο σε εστιατόριο, οπότε τα αίματα ανάβουν. Ο στίβος μάχης δεν είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε δει στο παρελθόν. 

Μελίνα, Βιργινία, Κατερίνα, Ολγα, Τσίλης, Θοδωρής, Κωνσταντίνος και Μιχάλης είναι οι Ελληνάρες που θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκου. «Ελλάς-Ελλάς» ακούγεται στην ελληνική εξέδρα και όλοι φυσικά ευχόμαστε να κατατροπωθεί η τούρκικη ομάδα.

Ο Μουρούτσος θα πέσει στην μάχη σαν αγρίμι και θα κάνει το 1-0 για την ελληνική ομάδα. Ακολουθεί ο Δαλάκαρος και η Ελλαδάρα προηγείται με 2-0. Τι παιχταράδες, έχουμε! «Ελλάς-Ελλάς» φωνάζουν Μαχητές και Διάσημοι!

Ο Γιάννης Τσίλης, ο παιχταράς ο Τσίλαρος θα κάνει το 3-0!!! Ακολουθεί η Βιργινία η οποία θα σταθεί λίγο άτυχη και θα μειώσουν οι Τούρκοι σε 3-1.

Η σειρά του Θοδωρή, όσο ο Τανιμανίδαρος περιγράφει με πολύ πάθος, να τα λέμε κι αυτά. Οι Τούρκοι θα μειώσουν ακόμη περισσότερο και θα κάνουν το 3-2.

Στον στίβο μάχης θα μπει η Μελίνα, η σκληροτράχηλη. Θα τα καταφέρει η Κύπρια απέναντι στην Τουρκάλα και θα κάνει 4-2 το σκορ. Τανιμανίδη, αγόρι μου τι πάθος είναι αυτό στην περιγραφή! «Ο Τανιμανίδης έπαθε Χελάκη» θα πει το twitter…



Αρνητική εντύπωση έκανε, ωστόσο, το σχόλιο Τούρκου παίκτη που μετά τη νίκη της Μελίνας  όταν γύρισε στους συμπαίκτες του και είπε «θα το κερδίσουμε το παιχνίδι, ας τους αφήσουμε να χαρούν».



Τσεπάνης τώρα για το επόμενο. Άτυχος πέφτει απέναντι σε πολύ δυνατό Τούρκο ο οποίος θα μειώσει σε 4 -3. Η Φαρμάκη θα το παλέψει αλλά δεν θα τα καταφέρει και οι Τούρκοι θα ισοφαρίσουν κάνοντας το 4-4. 

Στον στίβο μάχης ξαναμπαίνει ο Τσίλης. Δεν θα καταφέρει να πάρει τον πόντο και οι Τούρκοι θα προηγηθούν με 5-4.Η σειρά της Δαλάκα, η οποία θα «καθαρίσει» εύκολα τον αγώνα και θα ισοφαρίσει σε 5-5.

Ο Θοδωρής θα ξαναπροσπαθήσει απέναντι στον «βασιλιά» του τούρκικου Survivor. Δεν μπορεί όμως να κερδίσει και οι Τούρκοι θα προηγηθούν με 6 -5. Σειρά της Μελίνας η οποία αυτή τη φορά θα σταθεί άτυχη και οι Τούρκοι θα αυξήσουν την διαφορά κάνοντας το σκορ 7-5. 

Η ώρα του Τσεπάνη. Δυστυχώς θα χαθεί και αυτή η μάχη και το σκορ θα γίνει 8 -5. Η Βιργινία θα παλέψει στο επόμενο. Όμως δεν θα τα καταφέρει ούτε κι αυτή και πλέον το σκορ γίνεται 9-5.

Ο Μουρούτσος μπαίνει για τον πιο κρίσιμο πόντο του αγώνα. Θα τα καταφέρει ο παικταράς και θα μειώσει σε 9-6. Η Ντάρια θα αγωνιστεί στο επόμενο. Εμψυχώνεται από την ομάδα και κυρίως από την Δαλάκα. Μπράβο, Ντάρια! 9-7 το σκορ!

Πλέον επιλέγονται δύο παίκτες από κάθε ομάδα και την Ελλάδα εκπροσωπούν οι καλύτεροι αυτού του αγώνα: η Δαλάκα και ο Μουρούτσος. Νάτος ο Δαλάκαροοοοος! 9-8 το σκορ μετά από συγκλονιστική επίδοση!



Η ώρα του Μουρούτσου. Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει, τηλεθεατάρες, δεν υπάρχει. Θα σπάσει το στομάχι μας. Τι έκαναν οι παιχταράδες μας!!!! 9 όλα!!!



Δαλάκα και Μουρούτσος ξαναμπαίνουν για τον τελευταίο πόντο. «Εγώ Χριστό κι εσύ Αλλάχ, όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ», που τραγουδούσε και ο Γιώργος ο Νταλάρας. Και δυστυχώς θα χάσουμε με 10-9, αλλά δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε: «Ελλάς ολέ ολέ ολέ». 



Ο Μουρούτσος θα βγάλει λόγο και ξαφνικά θα αρχίσει να μιλάει για δημοκρατία και πολιτισμό αλλά μην το παραξηλώνετε, αδέλφια, σε ριάλιτι είστε, όχι στην μάχη ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είπαμε να σπάσουμε λίγη πλάκα, μη χάσουμε και το μέτρο. Άλλο ζωή κι άλλο τηλεόραση. Δεν παίξατε για πάρτη μας, για το δείπνο παίξατε. Μπορεί να νυστάζουμε αλλά δεν κοιμόμαστε κιόλας. Ελεος, ρε Μουρούτσο. Επιστροφή στις παραλίες, φαγητό και ύπνο και οι δύο ομάδες…



Best of γυναικών με έπαθλο κοτόπουλο με πουρέ
Οι γυναίκες θα αγωνιστούν για να απολαύσουν ψητό κοτόπουλο με πουρέ και ψωμάκι. Κι εμείς που είμαστε χορτάτοι, πεινάσαμε μόλις το είδαμε, αγαπητοί Ατζουνοπαραγωγοί.  Δαλάκα και Φαρμάκη για τις Διάσημες, Ντάρια και Ροδάνθη για τις Μαχήτριες.

Φαρμάκη εναντίον Ροδάνθης στην πρώτη αψιμαχία. Αστοχες πολύ και οι δύο αλλά η Ολγα θα βρει πιο γρήγορα τον στόχο στη συνέχεια και θα κάνει το 1-0 για τους Διάσημους.

Δαλάκα και Ντάρια για το επόμενο. Η Ντάρια πιο εύστοχη θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Μαχητές.

Ολγα και Ντάρια στον στίβο μάχης. Και πάλι η ψηλή των Μαχητών θα πετύχει γρήγορα τον στόχο και θα κάνει το 2-1.

Δαλάκα εναντίον Ροδάνθης. Η Κατερίνα θα ισοφαρίσε με μεγάλη ευκολία και το σκορ θα γίνει 2-2.



Ντάρια και Δαλάκα αλλά η ψηλή δεν πιάνεται στο στόχο και οι Μαχητές θα προηγηθούν με 3 -2.

Ακολουθεί η Ολγα και η Ροδάνθη. Η Φαρμάκη θα βάλει τον στόχο πριν καλά καλά φτάσει η Ροδάνθη που έχει την χειρότερη επίδοση στο αγώνισμα. 3-3 το σκορ.

Η Ολγα θα προσπαθήσει να νικήσει την αήττητη Ντάρια. Και τα καταφέρνει κάνοντας το 4 – 3 για τους Διάσημους.



Δαλάκα και Ροδάνθη και η ομάδα των Διασήμων θα κερδίσει άνετα και θα κάνει το 5-3. 

Στη συζήτηση που ακολουθεί η Ροδάνθη θα παραδεχθεί ότι εξαιτίας της χάθηκαν τα κοτόπουλα. Ας το θυμηθεί κι όταν καθίσει απέναντι στην κάμερα και αρχίσει να σχολιάζει τους συμπαίκτες της. Οι Διάσημοι κάθονται στο τραπέζι και απολαμβάνουν το φαγητό τους. Ακολουθεί το καθιερωμένο ενσταντανέ τους στην κάμερα και το ραντεβού με τις τηλεθεατάρες ανανεώνεται για το βράδυ της Τρίτης όπου θα δούμε τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης