Survivor: Μάχη αποχώρησης για Σπυροπούλου, Χατζίδου και Δρυμωνάκο

Survivor: Μάχη αποχώρησης για Σπυροπούλου, Χατζίδου και Δρυμωνάκο

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Διάσημους την οποία θα πληρώσουν αυτή τη φορά με αποχώρηση ενός παίκτη - Την ίδια ώρα στους Μαχητές σοκ προκαλεί η απόφαση της Ζωής να φύγει από το παιχνίδι

Survivor: Μάχη αποχώρησης για Σπυροπούλου, Χατζίδου και Δρυμωνάκο
Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η ήττα των Διασήμων
αλλά ούτε και η ψηφοφορία της ομάδας για την ανάδειξη υποψηφίων προς αποχώρηση στο
Survivor2. Δύο αδύναμες παίκτριες στον στίβο μάχης, η Σπυροπούλου και η Χατζίδου αλλά δυνατές στην αρένα του ριάλιτι κι ένας χαμηλών τόνων τόνων αθλητής, ο Γιάννης Δρυμωνάκος θα κριθούν και ένας εξ αυτών θα πει goodbye απόψε από το
Survivor
Κλείσιμο
.

Στους
Μαχητές η ψυχολογία είναι πολύ ψηλά πλέον με τρεις συνεχόμενες νίκες. Το μόνο δυσάρεστο η απόφαση της Ζωής να φύγει καθώς ήταν σαφές και από την προηγούμενη φορά πως η συνθήκη του ριάλιτι είχε οδηγήσει την κοπέλα στο να ξεπεράσει τα όρια της ψυχολογικής αντοχής της. Εν αναμονή της αποχώρησης ενός Διασήμου και της εισόδου τεσσάρων νέων παικτών, δύο για κάθε ομάδα, το αποψινό επεισόδιο θα είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικό.

Τι συνέβη χθες

Η Χατζίδου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δηλαδή το γεγονός ότι στα τελευταία επεισόδια η συμπεριφορά της είναι προσβλητική και απρεπής. Τι σφαλιάρες απειλεί θα ρίξει, τι σκάστε φωνάζει… Και καλά εκείνη. Αλλά και η Δαλάκα που συμφωνεί και επικροτεί; 

Οι Μαχητές πήραν τα πάνω τους μετά τα λουκάνικα και τα ντόνατς.

Στην παραλία των Διασήμων ο Στέλιος προσπαθεί να φρενάρει την γκρίνια για τον πανηγυρισμό των αντιπάλων. Κι ενώ οι άντρες είναι ψύχραιμοι και εγκρατείς οι γυναίκες διψάνε για καβγά. Η Ξένια στην κάμερα επιμένει να κατηγορεί τους αντιπάλους. Η Δαλάκα αδικεί τον εαυτό της όταν επιμένει ότι οι πανηγυρισμοί έγιναν ενώ ήξεραν οι αντίπαλοι για τον τραυματισμό της κάτι που δεν ισχύει. Και φυσικά η Χατζίδου το βιολί της. Τρώγεται με τα ρούχα της, θέλει μαλλοτράβηγμα, δεν της αρέσουν οι χαμηλοί τόνοι. Επιμένει με μανία για ένα θέμα που έχει λυθεί και έχει ξεπεραστεί και σε τελική ανάλυση όλοι βρίζουν τους αντιπάλους αλλά κανείς δεν μιλά για τον τραυματισμό και για την εξέλιξή του.

Στην κάμερα μίλησε και η Ολγα Φαρμάκη η οποία έκανε παράπονα για την Σπυροπούλου. Αν και οι γυναίκες της ομάδας δεν δείχνουν να θέλουν την Ντίνα στα αγωνίσματα και μαγειρεύουν τις συμμετοχές της, το αρνούνται. Δυστυχώς, η μπάλα παίρνει και την Ολγα η οποία ομολογουμένως έχει κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση και αποστασιοποιείται από κατινιές και ίντριγκες και ουδέποτε απέκλεισε την Κωνσταντίνα μας. Τέλος καλό, όλα καλά. Της αφιερώνουμε κι ένα τραγουδάκι για παρηγοριά τον θρυλικό «Αλέφαντο» από τα «Παιδιά από την Πάτρα» που πολύ σοφά τραγούδησαν «Όταν με κατηγορούν για κάτι που νομίζουν, κι όταν με παρεξηγούν χωρίς να με γνωρίζουν, όταν άδικα με βάζουν ν’ απολογηθώ, θυμάμαι τον Αλέφαντο. Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλληκάρι, γεια σου ρε Αλέφαντε, κράτα όσο μπορείς».

Μετά το τραγουδάκι ακούσαμε την Ολγα να λέει «Σίγουρα θα μπεις Κωνσταντίνα, η ομάδα σε χρειάζεται» και μουσκεύοντας καρύδες έπιασε ψιλή κουβεντούλα με την Ντίνα σα να είναι κολλητές. Την ήθελε την πενιά της η Ολγάρα μας η όμορφη για να συνέλθει.
Και μέσα στο κλίμα χαράς έγιανε και η Δαλάκα. Ούτε πόνος, ούτε διάστρεμμα ευτυχώς. Τσάμπα έγινε τελικά όλη η φασαρία με τους αντιπάλους. Για δες… Εντωμεταξύ το twitter σύσσωμο επιτίθεται σε Χατζίδου και Ξένια κατηγορώντας τις για προσκόλληση στην Δαλάκα καθώς έχουν αντιληφθεί ότι είναι δημοφιλής. Ο λαός μίλησε και ελάλησε. 

Όλα για την ασυλία

Ο πιο κρίσιμος αγώνας, αυτός που έχει για έπαθλο την ασυλία ξεκινά με τις δύο ομάδες αποφασισμένες να την διεκδικήσουν βάζοντας τα δυνατά τους. Η είδηση είναι η επιστροφή του Στέλιου του Κρητικού στα αγωνίσματα ο οποίος μετά από πολύ καιρό θα αγωνιστεί και πάλι.
Η Ντίνα κάνει τη διαφορά. Αφού λέει παροιμίες ότι να ‘ναι πετάει κι ένα «ποιος την ακούει μετά» για τη Δαλάκα η οποία είναι φόβος και τρόμος για τα κορίτσια της ομάδας.
Πάμε στον κρίσιμο αγώνα.

Πρώτο ζευγάρι στον στίβο μάχης ο οποίος είναι αρκετά σύνθετος μπαίνουν ο Ηλίας και ο Τσίλης. Πολύ καλοί και οι δύο αλλά αυτός που θα πάρει τον πόντο είναι ο Τσίλης ο οποίος θα κάνει το 1- 0 για τους Διάσημους.


Ξένια και Ντάρια θα είναι οι επόμενες. Το σορτσάκι πλέον της τραγουδίστριας των REC είναι στο Amber alert όποιος το βρει να το παραδώσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Η Ξένια θα κερδίσει και θα κάνει το 2 – 0.

Η ώρα των Μουρούτσου και Αγόρου. Φωτιά στην πίστα τα τατουάζ. Πέφτει και βροχή και δυσκολεύει η κατάσταση. Ο Μιχάλης είναι πολύ άστοχος, πάρα πολύ. Εύκολα ο Αγόρου μειώνει σε 2 -1 για τους Μαχητές.

Χατζίδου και Βιργινία παίρνουν θέση για την επόμενη αψιμαχία. Η βροχή δυναμώνει. Τερματίζουν και ξεκινούν με αστοχία. Η Βιργινία όπως θα πει και ο Τανιμανίδης «το βρήκε» και με συνεχόμενες βολές παίρνει το ματς και ισοφαρίζει σε 2 -2.

Τσίλης εναντίον Τσεπάνη. Επίσης πολύ άστοχοι και αυτοί. Ο Τσίλης τα καταφέρνει και το σκορ γίνεται 3 -2 για τους Διάσημους.

Ολγα και Μελίνα το επόμενο ζευγάρι. Η Μελίνα θα ξανακάνει την κωλοτούμπα της εντυπωσιάζοντας και προσπερνώντας την Ολγα. Στα κυβάκια η Μελίνα θα κερδίσει και οι Μαχητές ισοφαρίζουν σε 3- 3.

Η ώρα του Στέλιου ο οποίος αντιμετωπίζει τον Χάρη. Αν και ο Κρητικός είναι πιο καλός στην διαδρομή, ο Γιακουμάτος είναι πιο εύστοχος και εύκολα το σκορ θα γίνει 4 -3.


Αγόρου και Δρυμωνάκος θα δυσκολευτούν στον στόχο. Ο Δρυμωνάκος με μικρή διαφορά θα προηγηθεί και θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους. 4 – 4 το σκορ.

Ξένια και Βιργινία είναι οι επόμενες. Στον στόχο νικήτρια θα αναδειχθεί η τραγουδίστρια των REC και οι Διάσημοι θα προηγηθούν με 5 -4.

Ο Μουρούτσος αντιμετωπίζει τον Ηλία ο οποίος είναι πολύ δυνατός παίκτης και θα ισοφαρίσει το σκορ.

Η ώρα της Κωνσταντίνας η οποία αντιμετωπίζει την Μελίνα. Ωχ, Παναγιά μου τι κλήρωσε στο ξανθό κορίτσι μας, το κυπριακό πολυβόλο. Επεσε και στην πισίνα νωρίς, ήπιε νερό, χάλασε τα μαλλιά της, κλάμα. Συνεχίζει σκληρή και ακάθεκτη όμως. Οσο η Ντίνα στήνει τα κυβάκια της η Μελίνα τα έχει στείλει στο άπειρο και η ήττα της θυμίζει πανωλεθρία. Το σκορ γίνεται 6 – 5 για τους Μαχητές. “Δεν το είχα με τίποτα”, θα ψελλίσει το κορίτσι μας.

Τσίλης και Χάρης τώρα στην αρένα. Πολύ κοντά οι δύο παίκτες αλλά ο Τσίλης θα προηγηθεί στα κυβάκια και θα κάνει το 6 – 6 για τους Διάσημους. Ο αγώνας πηγαίνει πόντο, πόντο για τις δύο ομάδες και όλα δείχνουν ότι η μάχη θα είναι σκληρή μέχρι τέλους. 

Η Ντάρια και η Ολγα παίρνουν θέση για την επόμενη μάχη. Για να δούμε… Στην διαδρομή τα πάνε καλά και οι δύο άρα όλα θα κριθούν στον στόχο με τα κυβάκια. Εκεί, η Ντάρια θα αποδειχθεί πολύ πιο εύστοχη και θα πάρει τον πόντο κάνοντας το σκορ 7 – 6 για τους Μαχητές.

Κρητικός εναντίον Τσεπάνη. Την πάνε πολύ καλά την διαδρομή και οι δύο, είναι δυνατοί και γρήγοροι. Στον στόχο και πάλι θα κριθεί ο αγώνας. Ο Παλαιστής – υδραυλικός είναι τόσο άστοχος όσο δεν πάει. Μωρέ ούτε ένα; Τι ήταν αυτό. Ο Στελάρας παίρνει τον πόντο και ισοφαρίζει και πάλι για τους Διάσημους. 

Μελίνα και Ξένια στον στίβο μάχης. Η Κύπρια κερδίζει με άνεση την μέτρια σε απόδοση Ξένια και πλέον οι Μαχητές βρίσκονται μία ανάσα πριν την ασυλία καθώς το σκορ είναι 8 – 7.

Ηλίας και Τσίλης. Σχεδόν ίδια δυναμικής στην διαδρομή οι δύο παίκτες όπως και στην εξέλιξη του στόχου. Ο Ηλίας τελικά θα κερδίσει, αήττητος σήμερα και θα κάνει το 9 – 7.

Οι Μαχητές πλησιάζουν στην κατάκτηση της ασυλίας ενωμένοι και με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία.

Ολγα εναντίον Ντάριας στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση. Οι δύο παίκτριες φτάνουν ταυτόχρονα στον τελικό στόχο με τα κυβάκια. Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με ένα κυβάκι να έχει μείνει και για τις δύο, οι Μαχητές θα πάρουν τον αγώνα και φυσικά την ασυλία κάνοντας το σκορ 10 -7. Πλέον η κατάσταση για τους Διάσημους δυσκολεύει και μάλλον η γκρίνια θα κυριαρχήσει ειδικά μεταξύ των γυναικών που έχουν ήδη κάνει σχετική προθέρμανση...

Στη συγκέντρωση που ακολουθεί όσο η Μελίνα κάνει επίδειξη με κωλοτούμπες η Δαλάκα ξινίζει τα μούτρα της με περισσή αποστροφή… Η διαχείριση της ήττας είναι θέμα για την πρωταθλήτρια στίβου. 

Οι Μαχητές παίρνουν το τοτέμ της ατομικής ασυλίας και οι Διάσημοι παραμένουν προκειμένου να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Η Ολγα εξομολογείται πως νιώθει άσχημα γιατί δεν κέρδισε αλλά η ομάδα την καθησυχάζει. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει και το όνομα του παίκτη που είναι ο πολυτιμότερος της ομάδας και αυτός είναι η Ξένια. Χαίρεται αλλά και λυπάται, τουλάχιστον έτσι λέει, γιατί θα πρέπει να προτείνει κάποιον για αποχώρηση. Την τελευταία φορά που το έκανε, θυμίζουμε η δίμετρη Κατερίνα Χαλικιά αποχαιρέτησε.

Στο αγώνισμα που ακολουθεί επαναλαμβάνεται μία διαδικασία ισορροπίας με σανίδα και τοτέμ. Η Ολγα χάνει, ακολουθεί η Δαλάκα, μετά η Σπυροπούλου, ο Δρυμωνάκος και η Σαμαρίνου. Στη συνέχεια ο Νάσος θα χάσει την ισορροπία, όπως και η Χατζίδου, ο Κρητικός και ο Τσίλης. Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Μουρούτσος.



Η ώρα των υποψηφιοτήτων για αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ψηφοφορία αναδεικνύει την Ελένη Χατζίδου υποψήφια για αποχώρηση με έξι ψήφους. Εκείνη εξεπλάγη, εμείς καθόλου καθώς η συμπεριφορά της έχει αρχίσει να ενοχλεί. Η Ξένια θα προτείνει τον Δρυμωνάκο λόγω… πείνας και το twitter θα την «περάσει πριονοκορδέλα» ενώ ο Μουρούτσος θα προτείνει την Σπυροπούλου. Και οι τρεις θα κριθούν από το κοινό και απόψε θα ακουστεί η ετυμηγορία.



Σοκ στους Μαχητές από την απόφαση της Ζωής να αποχωρήσει αλλά όπως εξήγησε και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αυτή την εβδομάδα έκανε εμφανίσεις εξαιρετικές και ήταν άψογος_ «Σάκη ζούμε για να σ’ ακούμε»_ το ριάλιτι είναι σκληρό. 

Απόψε θα γίνει χαμός, αναμένουν όλοι οι τηλεθεατάρες με αγωνία κι εμείς μαζί τους. Πάμε γερά!






 




 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης