Survivor: Άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα στους Διάσημους λόγω Σπυροπούλου

Survivor: Άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα στους Διάσημους λόγω Σπυροπούλου

Η ένταση έχει γενικά κυριεύσει τον γυναικείο πληθυσμό των Διασήμων - Εξαιρείται η Ολγα Φαρμάκη, η οποία παίζει πολύ ισορροπημένα και αποφεύγει κλίκες και ψιθύρους

Survivor: Άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα στους Διάσημους λόγω Σπυροπούλου
Αξίζει σήμερα να γίνει μία μικρή παράκαμψη για καλό σκοπό. Λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού επεισοδίου του Survivor2
, στην εκπομπή «Survivor ΠΑΝΟΡΑΜΑ», καλεσμένος ήταν ο Νίκος Θωμάς. Ενας άλλος Νίκος Θωμάς, χαμογελαστός, με χιούμορ, εξαιρετικός, γέμιζε το πλατό και την οθόνη θετική ενέργεια.

Ένα υπέροχο πλάσμα που σχεδόν νόμιζες ότι είναι άλλο από αυτό που παρακολουθήσαμε στην παραλία των
Μαχητών
Κλείσιμο
στα λιγοστά πλάνα του Survivor
που προβλήθηκαν και τον αφορούσαν… Και ίσως τελικά ο αγαπητός Νίκος έπεσε θύμα του μοντάζ ή η συνθήκη του ριάλιτι δεν τον βοήθησε να βγάλει τον αληθινό εαυτό του. Ούτε μιζέρια, ούτε καρφιά, ούτε μίσος. Μόνο χαρά και αναγνώριση των παικτών – Ολυμπιονικών επειδή «σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία». Σχεδόν συγκινητικός ο Νίκος, τα σέβη μας.

Στο «ψητό» τώρα, οι Μαχητές επιστρέφοντας στην παραλία βρήκαν το αλεύρι να τους περιμένει προκειμένου να μεταμορφωθεί σε πιτάκια και να ξεγελάσει την πείνα τους.

Εντωμεταξύ ο Θοδωρής μάζεψε τους παίκτες για να τους μιλήσει. Αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για όσα έζησε. Ζήτησε να γίνουν ομάδα και να προσπαθήσουν να δείξουν τον καλό εαυτό τους. Τις απόψεις αυτές ενίσχυσε με επιχειρήματα και η Μελίνα. Οι κινήσεις συμφιλίωσης είναι πλέον εμφανείς. 

Στην παραλία των Διασήμων η Δαλάκα εξομολογείται πως νιώθει άσχημα για τις ήττες και για την ευθύνη που αναλαμβάνει κάθε φορά στα αγωνίσματα. Αφησε αιχμές λέγοντας πως κανείς δεν μπαίνει μπροστά στα αγωνίσματα με δύο παίκτες αλλά στα ομαδικά όλοι θέλουν τη μία συμμετοχή. Και φυσικά ο λόγος φτάνει στην Κωνσταντίνα και η Δαλάκα δηλώνει στην κάμερα να είναι η Σπυροπούλου αυτή που θα παίξει στα επόμενα μόνη της και όχι να γκρινιάζει μόνο για τα ομαδικά. 



«Εκτός τόπου και χρόνου είναι η Κωνσταντίνα», θα πει η Χατζίδου. «Περνάμε δύσκολες ώρες εδώ και στη φάση που είναι τα αγωνίσματα σκεφτόμαστε αυτό. Δε θέλουμε πειράγματα και σκουντήματα. Η Κωνσταντίνα σήμερα μου τράβηξε τα μαλλιά και της μίλησα απότομα». 
Η Χατζίδου στην επόμενη σκηνή προσβάλλει την Ντίνα που της αγγίζει τα μαλλιά και απειλεί να τη χτυπήσει με περισσή αγένεια αλλά η Ντίνα απαντά με νόημα λέγοντας πως μπροστά στην κάμερα δεν τα λέει αυτά.

«Ολοι είναι Παναγίες μπροστά στις κάμερες» θα πει η Ντίνα την ώρα που το τρίο Δαλάκα – Ξένια – Χατζίδου την «θάβουν» ανελέητα. Προφανώς ξεχνούν ότι ο κόσμος βλέπει, κυρίως την Χατζίδου, η οποία μάλιστα δηλώνει πως δεν μπήκε στο παιχνίδι για να ξεκατινιαστεί…
Η Σπυροπούλου και η Δαλάκα είναι σε μόνιμη διαμάχη, οι σπόντες πέφτουν βροχή και το πρωινό η ένταση κορυφώνεται. Η Χατζίδου τραβάει το σκοινί όσο μπορεί την ώρα που η Σπυροπούλου εντέχνως κάνει ντρίπλα και αποφεύγει τον καυγά. 



Όμως η ένταση έχει γενικά κυριεύσει τον γυναικείο πληθυσμό των Διασήμων. Εξαιρείται η Ολγα η Φαρμάκη η οποία παίζει πολύ ισορροπημένα και αποφεύγει κλίκες και ψιθύρους. 

Με έπαθλο την επικοινωνία


Το αγώνισμα της Δευτέρας έχει ως έπαθλο μηνύματα και φωτογραφίες από τους φίλους των παικτών και ένα κιλό φακές.

Χάρης και Δρυμωνάκος είναι το πρώτο ζευγάρι στον στίβο μάχης και ο Γιακουμάτος κερδίζει κάνοντας το 1- 0 για τους Μαχητές. 

Ολγα Φαρμάκη και Βιργινία το επόμενο ζευγάρι και για μία ακόμη φορά οι Μαχητές σκοράρουν πιο γρήγορα και κάνουν το 2-0.

Τσίλης εναντίον Τσεπάνη ή αλλιώς κωπηλασία εναντίον πάλης. Εύκολα ο Τσίλης βάζει και τα δύο μπαλάκια και μειώνει σε 2 -1 για τους Διάσημους.

Σαμαρίνου και Ντάρια κοντράρονται στην αρένα. Η Σαμαρίνου χάνει χρόνο ξεχνώντας τον κρίκο της κάτι που την αναγκάζει να επιστρέψει στην αρχή. Η Ντάρια σουτάρει ενώ η Μαρία δεν έχει φτάσει αλλά η Ντάρια είναι άστοχη οπότε στην ουσία είναι στο ίδιο σημείο. Η Σαμαρίνου θα κάνει για μία ακόμη φορά την ανατροπή, αυτή είναι η πιο δυνατή παίκτρια των Διασήμων πλέον, και ισοφαρίζει το σκορ σε 2 -2.

Η ώρα των ψηλών και Νάσος με Ηλία μπαίνουν στον στίβο και ο ψηλός των Διασήμων τους δίνει το προβάδισμα. 

Ελένη Χατζίδου εναντίον Ζωής. Η Χατζίδου εξουθενωμένη προσπαθεί αλλά θα χάσει στο τέλος καθώς η Ζωή θα σκοράρει πιο γρήγορα και θα κάνει το 3 -3.

Μουρούτσος και Αγόρου το συναρπαστικό δίδυμο που ακολουθεί. Πολύ δυνατοί και οι δύο. Ο Αγόρου σκοραρει και δίνει προβάδισμα στους Μαχητές κάνοντας το 4 -3.

Ακολουθούν Ξένια και Μελίνα. Αν και η Ξένια με το στριφτό σορτσάκι θα φτάσει με δυσκολία στον τελικό στόχο θα σκοράρει και θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους σε 4 -4.

Ο Νάσος αντιμετωπίζει τον Τσεπάνη. Με απίστευτη ευστοχία ο Νάσος καθαρίζει τον αγώνα γρήγορα και κάνει το 5 – 4.

Ολγα και Ντάρια. Δυνατές και οι δύο στην διαδρομή αλλά η Φαρμάκη είναι τρομερή στις βολές και μεγαλώνει την διαφορά για τους Διάσημους σε 6 – 4.

Μιχάλης και Ηλίας και οι Διάσημοι κάνουν την τρίτη νίκη σερί λόγω πρωτοφανούς ευστοχίας. 7 – το σκορ.

Χατζίδου εναντίον Μελίνας. Η διαφορά τους είναι τεράστια καθώς η Χατζίδου μένει πολύ πίσω. Η Μελίνα σκοράρει και μειώνει σε 7 – 5 πριν καν η Ελένη φτάσει στον τερματισμό.
Δρυμωνάκος και Αγόρου είναι οι επόμενοι. Αν και ο Γιάννης φτάνει με καθυστέρηση πετυχαίνει το δύο στα δύο και κάνει το 8-5.

Σαμαρίνου εναντίον Ζωής. Η Μαχήτρια σκοράρει εύκολα και μειώνει σε 8 -6.

Τσίλης και Χάρης μπαίνουν στον στίβο μάχης. Οι Μαχητές μειώνουν κι άλλο το σκορ σε 8 -7. Η διαφορά στον πόντο.

Ηρθε και το «Εμείς είμαστε». Όχι που θα την γλυτώναμε…

Δαλάκα με Βιργινία και ξεκούραστο το express κάνει το 9 -7.

Νάσος εναντίον Αγόρου με τον Τανιμανίδη να έχει ξελαρυγγιαστεί. Ο Νάσος της καρδιάς μας καθαρίζει το ματς και οι Διάσημοι θα κάνουν το 10-7.

Αξιοι οι Μαχητές, το πάλεψαν ενωμένοι.

Συγκινητικές οι στιγμές όπου διαβάστηκαν τα μηνύματα των φίλων και λογικό να ξεσπάσουν σε κλάματα οι Διάσημοι.

Η καλύτερη στιγμή του Τανιμανίδη είναι το παιχνίδι των ερωτήσεων όπου δίνει ρέστα. Τραγουδάει, μιμείται, αυτοσαρκάζεται. Μάθαμε ότι ο Φρανκ Σινάτρα έκανε 12 φορές μπάνιο την ημέρα, ότι οι νέοι Κινέζοι έχουν μυωπία σε ποσοστό 90% και ότι τα μυρμήγκια δεν έχουν αυτιά…

Νικητής του παιχνιδιού ο Γιάννης Τσίλης ο οποίος μοιράστηκε με τον Νάσο, τον Δρυμωνάκο και τον Στέλιο Κρητικό γαλακτοκομικά προϊόντα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης