Ο Ματ Ντέιμον «ξαναχτυπά»: Να μιλήσουμε και για τους άντρες που δεν παρενοχλούν στη δουλειά

Ο Ματ Ντέιμον «ξαναχτυπά»: Να μιλήσουμε και για τους άντρες που δεν παρενοχλούν στη δουλειά

Δεν θα δούλευα με έναν καταδικασμένο, αλλά αν είναι ο λόγος του εναντίον ενός άλλου, θα το σκεφτόμουν διαφορετικά, είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός

Ο Ματ Ντέιμον «ξαναχτυπά»: Να μιλήσουμε και για τους άντρες που δεν παρενοχλούν στη δουλειά
Να μιλήσουμε και για τους άντρες εκείνους στη βιομηχανία του θεάματος που δεν παρενοχλούν σεξουαλικά συναδέλφους τους, ζήτησε με συνέντευξή του ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Γουάινσταϊν που συνταράσσει το Χόλιγουντ. Είναι το δεύτερο, απανωτό «χτύπημα» του ηθοποιού, ο οποίος προ ημερών είχε προκαλέσει σάλο μεταξύ κυρίως γυναικών συναδέλφων του, όταν υποστήριξε πως είναι «άλλο να σου πιάνουν τον κ... κι άλλο ο βιασμός και η κακοποίηση»
.

«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά σκέφτομαι ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι ένα σωρό άντρες - η πλειοψηφία των αντρών που ξέρω εγώ- που δεν το κάνουν αυτό το πράγμα (σσ σεξουαλική παρενόχληση) και των οποίων οι ζωές δεν πρόκειται να επηρεαστούν», είπε στο Business Insider.

Κλείσιμο
Όσον αφορά στο αν ο ίδιος θα συνεργαζόταν ξανά με έναν άντρα που έχει κατηγορηθεί πως παρενοχλεί συναδέλφους του στο χώρο δουλειάς, ανέφερε: «Αυτό πάντα είναι στο μυαλό μου, δηλαδή δεν θα ήθελα να δουλέψω με κάποιον τέτοιο άνθρωπο - η ζωή είναι πολύ μικρή γι' αυτό. Αλλά το ζήτημα του αν κάποιος έχει κατηγορηθεί για κάτι, θα ήταν ο λόγος του στο λόγο του άλλου. Τότε λες "ποια είναι η αλήθεια εδώ;"». 

Ο ίδιος πάντως υποστήριξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ποτέ δεν έχει βρεθεί σε θέση να παρενοχλήσει συναδέλφους του: «Αν πρέπει να υπογράψω κάτι, θα το υπογράψω και θα το υπέγραφα και στο παρελθόν. Δεν το κάνω αυτό, και οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω δεν το κάνουν αυτό», είπε για την σεξουαλική παρενόχληση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης