Αριστοκρατικό σχολείο της Νέας Υόρκης απέρριψε τα παιδιά του Μάτ Ντέιμον!

Αριστοκρατικό σχολείο της Νέας Υόρκης απέρριψε τα παιδιά του Μάτ Ντέιμον!

Το ιδιωτικό σχολείο Saint Ann's School στο Μπρούκλιν καυχάται για τους διάσημους αποφοίτους του - Γιατί το σχολείο απέρριψε την εγγραφή για τις τρεις κόρες του ηθοποιού

Αριστοκρατικό σχολείο της Νέας Υόρκης απέρριψε τα παιδιά του Μάτ Ντέιμον!
Πρόσφατα, ο δημοφιλής ηθοποιός Μάτ Ντέιμον μετακόμισε με την οικογένειά του από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη. Ο ηθοποιός, η σύζυγός του Λουτσιάνα Μπαρόζο και οι τρεις κόρες του ζευγαριού, Ιζαμπέλα 10 ετών, Τζία 7 ετών και Στέλλα 5 ετών, είχαν εγκατασταθεί από το 2013 στο Λος Άντζελες, αλλά, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, δεν απέκλειε την επιστροφή στην Νέα Υόρκη.

Όταν όμως ο δημοφιλής πρωταγωνιστής θέλησε να γράψει τις κόρες του στο αριστοκρατικό σχολείο Saint Ann's School, ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο του Μπρούκλιν, που καυχάται για τους διάσημους αποφοίτους του, βρήκε «τις πόρτες κλειστές». Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με «πηγή» που πρόσκειται στο σχολείο, το οποίο έχει κατεύθυνση στις Τέχνες, οι θέσεις για το τρέχον έτος είναι ήδη «κλεισμένες».

Κλείσιμο


«Είχαν μια συζήτηση με το σχολείο, αλλά το Saint Ann's δεν παραβαίνει τους κανονισμούς. Δεν ενδιαφέρονται για το ποιοι είναι οι γονείς των μαθητών. Πολλά σχολεία θα παραβίαζαν ευχαρίστως τους κανόνες, θα έφερναν παιδιά διασημοτήτων στο μέσον της σχολικής χρονιάς, αυτό δεν το κάνει το Saint Ann's»
, δήλωσε «πηγή» από το σχολείο στον αμερικανικό Τύπο.

Τα δίδακτρα στο περίφημο σχολείο ανέρχονται από 36.000 δολάρια μέχρι 42.500 δολάρια τον χρόνο και το σχολείο προσφέρει σπουδές από το νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο. Ανάμεσα στους celebrities αποφοίτους του αριστοκρατικού σχολείου είναι η ηθοποιός Λένα Ντάναμ, ο ζωγράφος Ζαν Μισέλ Μπασκιά και η Βρετανίδα ηθοποιός Τζεμάιμα Κερκ, η οποία μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης