Το τρυφερό φιλί του πρίγκιπα Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ μπροστά στο φακό
Το «κρυφτούλι» με τους παπαράτσι έχει λάβει τέλος για το ζευγάρι
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έκαναν τα φλας για ακόμη μια φορά να πάρουν... φωτιά, καθώς το ζευγάρι που πλέον κυκλοφορεί και εμφανίζεται και επίσημα πλέον μαζί εμφανίστηκε στην τελετή λήξης των Invictus Games που έλαβαν χώρα στο Τορόντο. Πρόκειται για αθλητική διοργάνωση, στην οποία μετέχουν μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον.
Ο πρίγκιπας και η 36χρονη ηθοποιός παρακολούθησαν μαζί την τελετή λήξης ενώ δεν έλειψε η στιγμή που ο ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου φίλησε τρυφερά στο μάγουλο την αγαπημένη του. Φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν ενώ εκείνοι έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και να διασκεδάζουν.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.