Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos παντρεύτηκε τον καλό του στη Χαβάη

Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos παντρεύτηκε τον καλό του στη Χαβάη

Δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Το ακροδεξιό τρολ Milo Yiannopoulos παντρεύτηκε τον καλό του στη Χαβάη
Ο Milo Yiannopoulos, το ακροδεξιό τρολ που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές θύελλα αντιδράσεων με τα ρατσιστικά και εμπρηστικά του σχόλια, παντρεύτηκε σήμερα στο νησί της Χαβάης τον σύντροφό του, γνωστό μόνο με τον όνομα John.

O γάμος τελέστηκε στο Four Seasons Resort Hualalai και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Yiannopoulos στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν προσεκτικά επεξεργασμένες ώστε να μην αποκαλύπτεται το πρόσωπο του άνδρα που παντρεύτηκε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της Αμερικής.

Κλείσιμο


Ο 32χρονος Yiannopoulos αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο του μπροστά στην κάμερα. Ο δεύτερος φυσικά είχε γυρισμένη την πλάτη και πάνω στο σμόκιν του ήταν γραμμένη η φράση «Τυφλός από έρωτα».

Σε μια άλλη φωτογραφία, το ζευγάρι σερβίρει σαμπάνια μετά την ολοκλήρωση της τελετής.



Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι που πέρασε ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό για τον Yiannopoulos, ο οποίος μήνυσε τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster ζητώντας αποζημίωση 10 εκατ. δολαρίων όταν ακύρωσαν το συμβόλαιο να εκδώσουν το βιβλίο του.

Ο γνωστός εκδοτικός οίκος προχώρησε σε αυτήν την απόφαση μετά την δημοσίευση ενός βίντεο όπου ο Milo ακουγόταν να υποστηρίζει την παιδοφιλία. Στον απόηχο του σκανδάλου, ο Yiannopoulos παραιτήθηκε από τη θέση του συντάκτη του Breitbart.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης