Οργή για Milo Yiannopoulos: Ζήτησε τον αποκλεισμό μουσουλμάνων από πανεπιστήμιο

Οργή για Milo Yiannopoulos: Ζήτησε τον αποκλεισμό μουσουλμάνων από πανεπιστήμιο

«Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να δημοσιοποιήσουμε την επίθεση του Milo Yiannopoulos προς τους μουσουλμάνους σπουδαστές και να σταθούμε στο πλευρό τους», δήλωσε ο δικηγόρος τους

Οργή για Milo Yiannopoulos: Ζήτησε τον αποκλεισμό μουσουλμάνων από πανεπιστήμιο
Την οργή χιλιάδων ανθρώπων προκάλεσε, για μία ακόμη φορά, ο γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του, Milo Yiannopoulos, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι διατηρούσε σεξουαλικό υλικό μικρών αγοριών στο αρχείο του. Αυτή τη φορά, ζήτησε τον αποκλεισμό μουσουλμανικό γκρουπ από το Glasgow University, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.

Ο ακροδεξιός προβοκάτορας, όπως τον αποκαλούν τα ξένα ΜΜΕ, δήλωσε ότι θέλει να προστατέψει τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου από τη μουσουλμανική κοινότητα, ζητώντας την αποβολή των μελών της.

Η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, καθώς την υπεράσπιση των μουσουλμάνων του Glasgow University ανέλαβε δικηγόρος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γιαννόπουλος «ισλαμοφοβικό». 

«Κανένας μαθητής δεν θέλει να σπουδάζει σε κλίμα φόβου και τρομοκρατίας. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να δημοσιοποιήσουμε την επίθεση του Milo Yiannopoulos προς τους μουσουλμάνους σπουδαστές και να σταθούμε στο πλευρό τους, όλοι μαζί, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους», τόνισε ο Aamer Anwar.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης