Το αινιγματικό χαμόγελο της Μέγκαν Μαρκλ όταν την ρώτησαν πότε θα παντρευτεί τον Χάρι

Το αινιγματικό χαμόγελο της Μέγκαν Μαρκλ όταν την ρώτησαν πότε θα παντρευτεί τον Χάρι

Γοητευτική, με κρεμ φλοράλ φόρεμα εμφανίστηκε η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι σε τηλεοπτικό φεστιβάλ στο Τέξας

Το αινιγματικό χαμόγελο της Μέγκαν Μαρκλ όταν την ρώτησαν πότε θα παντρευτεί τον Χάρι
Από την δεξίωση του γάμου της Πίπα Μίντλετον είχε να κάνει δημόσια εμφάνιση η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι, Αμερικανίδα ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ. Η 35χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής δραματικής σειράς Suits ταξίδεψε την Κυριακή από το Τορόντο, όπου γίνονται τα γυρίσματα, στο Όστιν του Τέξας για να προωθήσει την σειρά σε τηλεοπτικό φεστιβάλ.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την όμορφη ηθοποιό να διαβάζει στον Economist ένα άρθρο για το Brexit μέσα στο αεροσκάφος που την μετέφερε στο Τέξας, καθώς, όπως όλα δείχνουν, η σχέση της με τον πέμπτο στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που μετρά 11 μήνες, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα πολιτικά τεκταινόμενα της Γηραιάς Αλβιόνας.

Κλείσιμο


Κομψή, με κρεμ φλοράλ φόρεμα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο θέατρο Paramount του Όστιν και έκλεψε την παράσταση με την συμμετοχή της στο πάνελ του φεστιβάλ, καθώς διάβασε ένα απόσπασμα από το σενάριο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Όταν όμως οι δημοσιογράφοι «στρίμωξαν» την ηθοποιό και την ρώτησαν αν ελπίζει πως θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπά της, εκείνη δεν απάντησε, αλλά περιορίστηκε σε ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Η ίδια, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά στο παρελθόν πηγές από το παλάτι έχουν δηλώσει στον βρετανικό Τύπο ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα είχε αντίρρηση σε έναν γάμο του πρίγκιπα με την γοητευτική ηθοποιό, αρκεί ο εγγονός της να είναι ευτυχισμένος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης