Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει «ερωτική φωλιά» στο παλάτι του Κένσιγκτον για την Μέγκαν Μαρκλ!

Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει «ερωτική φωλιά» στο παλάτι του Κένσιγκτον για την Μέγκαν Μαρκλ!

Ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα από αυτό στο οποίο ζει τώρα ο πρίγκιπας Χάρι ανακαινίζεται στο παλάτι του Κένισιγκτον για να στεγάσει τον φλογερό έρωτα του πέμπτου στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου με την γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιό

Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει «ερωτική φωλιά» στο παλάτι του Κένσιγκτον για την Μέγκαν Μαρκλ!
Το μόλις δύο υπνοδωματίων «Nottingham Cottage» στο παλάτι του Κένσιγκτον είναι το εργένικο σπίτι στο οποίο μέχρι σήμερα ζει ο γοητευτικός πρίγκιπας Χάρι. Όμως, το μικρό διαμέρισμα δεν είναι ο ιδανικός τόπος για να στεγάσει τον μεγάλο έρωτα του πέμπτου στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου με την 35χρονη πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits, Μέγκαν Μαρκλ.

Έτσι, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο 32χρονος Χάρι επιβλέπει ο ίδιος την ανακαίνιση ενός μεγαλύτερου διαμερίσματος στο παλάτι του Κένσιγκτον, που βρίσκεται πολύ κοντά στην τεράστια πτέρυγα, στην οποία από τον Σεπτέμβριο θα κατοικούν μόνιμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα δύο παιδιά τους, αφού ο πρίγκιπας Γεώργιος θα πηγαίνει σε σχολείο του Λονδίνου.

Το παλάτι του Κένσιγκτον έχει αρνηθεί να κάνει δηλώσεις για το αν η μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι συνδέεται με επικείμενο αρραβώνα του με την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά ο ερωτευμένος Χάρι ανυπομονεί να εγκατασταθεί με την σύντροφό του στον νέο τους χώρο και επισκέπτεται συχνά το υπό ανακαίνιση διαμέρισμα για να ρωτήσει πότε θα είναι έτοιμο.

Κλείσιμο


Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι πληρώνει για τις «αταξίες» του αδελφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ την περασμένη εβδομάδα στις ελβετικές Άλπεις. Ο Χάρι αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι του στο Ζερμάτ της Ελβετίας, όπου θα πήγαινε για σκι με τον καλύτερο του φίλο Τομ Ίνσκιπ, που παντρεύτηκε στην Τζαμάικα στις αρχές του μήνα και με την  σύζυγό του Λάρα.

Όμως, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να πίνει και να χορεύει με τους φίλους του και το μοντέλο από την Αυστραλία Σόφι Τέιλορ, στάθηκαν η αιτία για να επικριθεί σφοδρά ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, ο οποίος είχε αφήσει πίσω του στην Γηραιά Αλβιώνα την Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης