«Όσο σκέφτομαι τη νίκη που κάναμε έτσι οι τρεις μας, με μια Βαλαβάνη από άλλο πλανήτη στον πάγκο, να κοντεύει να την πάρει ο ύπνος» είπε στο χθεσινό επεισόδιο
του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πειράζοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Τότε ο Μπο όμως του έφερε αντίρρηση, λέγοντας: «Ε όχι μωρέ τώρα το αδικείς το κορίτσι» και άλλο που δεν ήθελε η Ευρυδίκη να ξεκινήσει το παράπονο: «Γιατί μωρέ; Ο Ντάνος θα πει καλή κουβέντα για μένα; Πότε; Τέσσερις μήνες πέρασαν, μια κουβέντα καλή δεν έχει πει»!
Κλείσιμο
«Έλα ρε παραπονιάρα σταμάτα. Κι αγκαλίτσα σε έχει πάρει για να πάτε στον τελικό στο 9-9», είπε ο Χρανιώτης, «πες μου αν δεν ήμουν εγώ στο πλάι σου τόσο καιρό θα είχες πάρει τόσους τελικούς;» είπε στην συνέχεια ο Ντάνος.
Τότε ήταν που ο Χρανιώτης, με τον Μπο στην κιθάρα, εμπνεύστηκε ένα τραγουδάκι για την σχέση των δυο τους.
«Αν δεν ήταν στο πλάι της…
Ο Ντάνος το καμάρι της…
Αν δεν ήταν κοντά της…
Στα φουστάνια τα δικά της»!
«Σταμάτα… Ούτε με πλυστικό 220 μπαρ δεν ξεπλενόμαστε» είπε ο Ντάνος...
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.