Η μητέρα του Ντάνου: «Εχασα 7 κιλά από την ημέρα που ο γιος μου μπήκε στο ''Survivor'' »

Η μητέρα του Ντάνου: «Εχασα 7 κιλά από την ημέρα που ο γιος μου μπήκε στο ''Survivor'' »

Τι λέει για τη συμμετοχή του γιου της, Γιώργου Αγγελόπουλου στο ριάλιτι επιβίωσης, τη συνήθεια να κάνει τον σταυρό του πριν από κάθε αγώνισμα, τον καβγά με τον Χανταμπάκη και απαντά αν εγκρίνει για...νύφη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η μητέρα του Ντάνου: «Εχασα 7 κιλά από την ημέρα που ο γιος μου μπήκε στο ''Survivor'' »

Η μητέρα του Ντάνου, Ράνια Αγγελοπούλου, παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρω1νό». Ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσούρος, συνάντησε τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, στη Σκιάθο.

«Γεια σας, χαίρομαι που μιλάμε, φυσικά γίνεται ένας χαμός με τον Γιώργο, πολύ ευχάριστο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνουν, θα τρελαθεί όταν βγει. Γιατί όταν βγει με το καλό, θα τρελαθεί από τη χαρά του.  Είχα ένα θέμα με τη φωνή, σε ένα χειρουργείο κόπηκαν δυο φωνητικές χορδές και μου έμεινε η βραχνάδα»,
ήταν τα πρώτα λόγια της Ράνιας Αγγελοπούλου.

Πώς αντέδρασε όταν ο Ντάνος της ανακοίνωσε ότι θα πάει στο «Survivor»; «Το έμαθα ότι θα πάει στο Survivor τελευταία στιγμή, μου το ανακοίνωσε, του λέω πλάκα μου κάνεις. Εγώ αντέδρασα στην αρχή! Ήμουν πολύ χάλια και στενοχωρημένη όταν είδα ότι το παιδί βίωνε αυτές τις καταστάσεις.  Τον έβλεπαν σαν δυνατό παίκτη; Ήταν κάτι που δεν μας έδειχναν οι κάμερες;  Στενοχωριόταν αυτός μια φορά, εγώ δέκα! Είχαν 10-15 μέρες χωρίς φαγητό, μόνο με καρύδες! Δεν έχανε μόνο αυτός κιλά. Έχανα και εγώ! 'Εχασα 7 κιλά από την ημέρα που μπήκα στο ''Survivor'' . Όταν βγει και με δει, θα τρελαθεί», είπε η μητέρα του Ντάνου.

Για τη συνήθεια του γιου της να κάνει τον σταυρό του και τον καβγά που είχε με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τόνισε: «Ο Γιώργος πιστεύει πολύ, ο Χανταμπάκης έθιξε το πιο ευαίσθητο σημείο και τον ενόχλησε πολύ!».


Πιστεύει ότι υπάρχει φλερτ ανάμεσα στον γιο της και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; «Αυτοί ξέρουν καλύτερα τι συμβαίνει με την Ευρυδίκη. Αν αρέσει στον Γιώργο, αρέσει και σε μένα! Καλή κοπέλα είναι... Η Ειρήνη μου αρέσει σαν κοπέλα. Η Παπαδοπούλου».


Τον ψήφισε στην νέα 24ώρη ψηφοφορία; «Ψήφισα 25 φορές για αυτόν!»
Κλείσιμο
, απάντησε.

Είναι ελεύθερος; «Κάτι επίσημο δεν ξέρω για σχέση, κάτι περιστασιακό είναι φυσικό να έχει», απάντησε.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ποιον παίκτη συμπάθησε και ποιον αντιπάθησε περισσότερο στο παιχνίδι. «Ο Σπαλιάρας είναι καλό παιδί. Ο Χανταμπάκης με νευρίασε και λίγο ο Χούτος, Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους», τόνισε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης