Ψυχωμένος, με πολλά νεύρα, αλλά και συγκίνηση εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor
ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Τελευταία τον έχουμε δει να έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις, καθώς φαίνεται η πείνα και η κούραση των τριών μηνών στο ριάλιτι επιβίωσης τον έχουν καταβάλει.
Στο χθεσινό αγώνισμα ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αφού κατάφερε, μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να κερδίσουν τον τελικό και να δώσουν το έπαθλο στους Διάσημους.
Κλείσιμο
Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε στο τέλος για το παιχνίδι, εκείνος αφιέρωσε τη νίκη στα δυο του ανιψάκια, το ένα από τα οποία είναι νεογέννητο. Όπως είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή του ο Ντάνος, το μωρό γεννήθηκε τις ημέρες που εκείνος μπήκε στο παιχνίδι και δεν πρόλαβε να το δει. Ανέφερε ακόμα με λυγμό στη φωνή του πως το μικρό αγοράκι θα πάρει το όνομα του πατέρα του.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.