Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε αποτρίχωση στο στήθος του για να γοητεύσει την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε αποτρίχωση στο στήθος του για να γοητεύσει την Μέγκαν Μαρκλ

Αν είχε μουστάκι, θα λέγαμε «αυτή μέχρι και μουστάκι θα τον βάλει να ξυρίσει», όμως ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου είχε τρίχες στο στήθος και τώρα... δεν έχει!

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε αποτρίχωση στο στήθος του για να γοητεύσει την Μέγκαν Μαρκλ
Ο έρωτας έχει φουντώσει για τα καλά ανάμεσα στον 32χρονο πρίγκιπα Χάρι και την 35χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς Suits, Μέγκαν Μαρκλ. Οι δυο τους ψάχνουν ευκαιρίες για να είναι μαζί, παρά την μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει, αφού εκείνος ως γνήσιος Άγγλος γαλαζοαίματος ζει στο παλάτι του Κένσιγκτον και η μελαχρινή καλλονή κατοικεί στο Τορόντο, όπου εκεί γίνονται τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.



Την περασμένη Τετάρτη ο γοητευτικός πρίγκιπας και η όμορφη Μέγκαν συναντήθηκαν στην Τζαμάικα, στην πόλη Μοντέγκο Μπέι, για τον γάμο του καλύτερου φίλου του Χάρι, Τομ Ίνσκιπ. Το διάσημο ζευγάρι κατά την παραμονή του στο νησί της Καραϊβικής μοιράστηκε τρυφερές στιγμές και τα φλας των φωτογράφων «συνέλαβαν» τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ να κρατά από το χέρι την σύντροφό του αλλά και την Μέγκαν Μαρκλ να αγκαλιάζει με κτητική διάθεση τον πρίγκιπά της.

Κλείσιμο


Όμως, όταν ο Χάρι πήγε στην παραλία για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού έγινε αντικείμενο καζούρας από τους κολλητούς του, που παρατήρησαν ότι έχει κάνει αποτρίχωση στο στήθος του! Τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο επιμένουν με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό ότι ο Βρετανός γαλαζοαίματος μπορεί ποτέ να μην ήταν δασύτριχος, αλλά είχε τρίχες στο στήθος στην «προ Μέγκαν Μαρκλ» περίοδο της ζωής του.



Μια πηγή πολύ κοντά στον πρίγκιπα δήλωσε για το θέμα στην εφημερίδα Sun: «Ο Χάρι ήταν πάντα ένας "άντρας - άντρας" σε όλη την ενήλικη ζωή του. Έτσι, αυτό ήταν ένα σοκ για τους στενούς του φίλους. Όλοι σκέφτονται ότι οι νέες μέθοδοι καλλωπισμού που ακολουθεί είναι επειδή επιθυμεί να δείχνει τον καλύτερο λαμπερό εαυτό του στη Μέγκαν».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης