Survivor: Οι Μαχητές κερδίζουν αλλά... «θάβουν» τον Αγγελόπουλο!

Survivor: Οι Μαχητές κερδίζουν αλλά... «θάβουν» τον Αγγελόπουλο!

«Τρώγονται» οι Διάσημοι που βλέπουν την ομάδα να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό - Με εντάσεις το αποψινό Συμβούλιο του Νησιού όπου κάποιος θα αποχωρήσει

Survivor: Οι Μαχητές κερδίζουν αλλά... «θάβουν» τον Αγγελόπουλο!
Πάθη φαίνεται πως έχει ξεσηκώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor καθώς, από την στιγμή που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, συγκεντρώνει τα πυρά τόσο των συμπαικτών του, όσο και των αντιπάλων! 

Για μια ακόμα φορά, το πηγαδάκι τον Μαχητών στην παραλία τους είχε στόχο τον παίκτη που αυτοί είχαν «δώσει» στους Διάσημους την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού.



Οι απανωτές ήττες πάντως και οι υποψηφιότητες για αποχώρηση έχουν χαλάσει το κλίμα και στην ομάδα των Διάσημων, όπου καθημερινά γίνονται συζητήσεις για διπρόσωπους παίκτες, κλίκες και υποκριτές. 
Κλείσιμο



Τον αγώνα επάθλου, που χθες ήταν επικοινωνίας, κέρδισαν και πάλι οι Μαχητές, πάλι με σκορ 10-9. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα για τους Διάσημους αγωνίστηκαν μαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρά το γεγονός πως εκείνη ήταν που τον υπέδειξε ως υποψήφιο και έκτοτε έχουν τσακωθεί πολλές φορές. Έχασαν πάντως από την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο - Πρίαμο που έδωσαν στην ομάδα τους την ευκαιρία να δει μηνύματα φίλων από την Ελλάδα. 


 
Πάντως, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, το Συμβούλιο του Νησιού, όπου θα αποχωρήσει κάποιος από τους Διάσημους, θα είναι γεμάτο εντάσεις και «μπηχτές».
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης