Survivor: Κι όμως οι «Διάσημοι» έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Survivor: Κι όμως οι «Διάσημοι» έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Αν και θεωρείται ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού - Μαζί του η Σόφη Πασχάλη και ο Γιάννης Σπαλιάρας - Τι έγινε στο αγώνισμα και στο συμβούλιο του νησιού

Survivor: Κι όμως οι «Διάσημοι» έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο
Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς για πρώτη φορά μετά από τέσσερις εβδομάδες, η ομάδα των Διάσημων αναγκάστηκε να υποδείξει τρεις υποψήφιους από τους παίκτες της προς αποχώρηση. 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε 8 ψήφους από τους συμπαίκτες του και ήταν ο πρώτος υποψήφιος, ενώ ακολούθησε η Σόφη Πασχάλη, που πήρε τρεις ψήφους και την υπέδειξε ως υποψήφια ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχε νωρίτερα κερδίσει προσωπική ασυλία. 

Την έκπληξη όμως έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είχε κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και υπέδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο «Ντάνος», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ήταν εδώ και λίγες μέρες στο στόχαστρο, αν και θεωρείται ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, ο αγώνας για την ασυλία είχε λήξει με σκορ 10-4 υπέρ των Μαχητών, γεγονός που οδήγησε στην γκρίνια και στις αιτιάσεις πως οι Διάσημοι δεν ήθελαν την νίκη. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης