Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες σε ρομαντική έξοδο για δείπνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες σε ρομαντική έξοδο για δείπνο

Έχουν περάσει δύο χρόνια αφότου ο Πορτογάλος άσος των γηπέδων χώρισε με την Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ και έκτοτε, δεν τον είχαμε δει μόνιμα με άλλη σύντροφο - Όμως, η Ισπανίδα Τζορτζίνα Ροντρίγκες φαίνεται ότι τους τελευταίους μήνες του έχει «κλέψει» την καρδιά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες σε ρομαντική έξοδο για δείπνο
Αχώριστοι μοιάζουν να είναι το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο και η νέα του σύντροφος, Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Η 23χρονη Ισπανίδα φορώντας δερμάτινο μπλε τζάκετ και στενό τζιν παντελόνι και ο 32χρονος «άτακτος» ποδοσφαιριστής με χακί μπλούζα και λευκό τζιν με σκισίματα, βγήκαν για ένα ρομαντικό δείπνο την Τετάρτη το βράδυ σε εστιατόριο της Μαδρίτης.

Μετά τον χωρισμό του από την Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ το 2015, ο επιθετικός της «βασίλισσας» δεν είχε κάνει κάποια μόνιμη σχέση ενώ τα  «allers - retours» του διεθνή άσου στο Μαρόκο για να συναντά τον στενό του φίλο kickboxer Μπαντρ Χάρι, είχαν δώσει τροφή για σχόλια στον αθλητικό Τύπο σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις του.
Κλείσιμο



Η Τζορτζίνα είναι μοντέλο και εργαζόταν ως υπάλληλος του καταστήματος της φίρμας Gucci στη Μαδρίτη, πριν γνωρίσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα V.I.P. πάρτι των σχεδιαστών Dolce & Gabbana, αλλά κράτησε την σχέση του κρυφή για μερικούς μήνες.



Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη νέα του σύντροφο ήταν σε ένα ρομαντικό ταξίδι τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι όπου επισκέφθηκαν την Disneyland ενώ τον Ιανουάριο η γοητευτική Τζορτζίνα συνάντησε τον 6χρονο γιο του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο τζούνιορ, στην απονομή των βραβείων της FIFA (Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) στη Ζυρίχη. 

Η ταυτότητα της μητέρας του Κριστιάνο τζούνιορ παραμένει μυστήριο με τις φήμες να θέλουν ο διεθνής άσος να απέκτησε τον γιο του μέσω παρένθετης μητέρας σε κλινική των ΗΠΑ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης