Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα συχνά ταξίδια του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μαρόκο είχαν τροφοδοτήσει φήμες για «στενή» σχέση με τον φίλο του Μπαντρ Χάρι - Το πορτογαλικό περιοδικό Nova Gente έρχεται να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο που είχε σκεπάσει την προσωπική ζωή του Ρονάλντο

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο χώρισε από την Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ και, έκτοτε, ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει θεαθεί με μόνιμη σύντροφο στο πλευρό του. Τα συχνά όμως ταξίδια του από το καλοκαίρι στο Μαρόκο και οι φωτογραφίες στα social media, που τον δείχνουν αγκαλιά με τον φίλο του, kickboxer, Μπαντρ Χάρι, έδωσαν «τροφή» για σχόλια.

Η ισπανική αθλητική ιστοσελίδα «Mundo Deportivo» δημοσίευσε πρώτη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχεί για τα συχνά ταξίδια του Ρονάλντο στο Μαρόκο ενώ αθλητικογράφος σε εκπομπή στη γαλλική τηλεόραση εξέφρασε υπαινιγμούς σχετικά με την απόδοση του ποδοσφαιριστή και τα ταξίδια του στην αφρικανική χώρα.

Κλείσιμο
                                   Το εξώφυλλο του περιοδικού Nova Gente



Το εβδομαδιαίο πορτογαλικό περιοδικό Nova Gente έρχεται με εξώφυλλο τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και με σχετικό δημοσίευμα να διαλύσει τα μαύρα σύννεφα για την προσωπική ζωή του 30χρονου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού η αιτία των αλλεπάλληλων ταξιδιών που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μαρόκο είναι το μοντέλο Μέλανι Μάρτινς, με την οποία διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα.

Η Μάρτινς ζει στο Μαρόκο, έχει καταγωγή από την Γαλλία και την Πορτογαλία και, μάλιστα είχε εκπροσωπήσει την τελευταία στα καλλιστεία για την Μις Υφήλιο. Το καλλίγραμμο μοντέλο με τα μακριά ξανθά μαλλιά αναρτά συχνά φωτογραφίες της στα social media και ποζάρει σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης