Νέος έρωτας για τη Lady Gaga;

Νέος έρωτας για τη Lady Gaga;

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 30χρονη είναι ξανά ερωτευμένη, ενώ ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον ατζέντη Κρίστιαν Καρίνο

Νέος έρωτας για τη Lady Gaga;
Mετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Τέιλορ Κίνεϊ, τον περασμένο Ιούλιο, η Λέιντι Γκάγκα φαίνεται ότι έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 30χρονη είναι ξανά ερωτευμένη, ενώ ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον ατζέντη Κρίστιαν Καρίνο, ο οποίος μέχρι πρόσφατα είχε σχέση με την πρωταγωνίστρια του «Walking Dead», Λόρεν Κόαν.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι να βγάζει selfies στην αρένα του σταδίου NRG πριν από τον τελικό του Superbowl, με τον Καρίνο να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.  

Μάλιστα, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί τόσο στο fashion show του Tommy Hilfiger στο Venice Beach της Καλιφόρνια, όσο και σε μία συναυλία των Kings of Leon τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν έχουν κάνει ακόμα καμία δήλωση σχετικά με το θέμα. 

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης