Παραλήρημα Τραμπ στο Twitter: Η «υπερεκτιμημένη» Μέριλ Στριπ είναι «λακές της Χίλαρι»

Παραλήρημα Τραμπ στο Twitter: Η «υπερεκτιμημένη» Μέριλ Στριπ είναι «λακές της Χίλαρι»

O Τραμπ επιχείρησε να δικαιολογήσει ξανά την συμπεριφορά του απέναντι στο δημοσιογράφο με αναπηρία

Παραλήρημα Τραμπ στο Twitter: Η «υπερεκτιμημένη» Μέριλ Στριπ είναι «λακές της Χίλαρι»
Την προσφιλή του τακτική να χαρακτηρίζει ως «υπερεκτιμημένους» τους ανθρώπους των τεχνών που κατά καιρούς τον έχουν επικρίνει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του επιστράτευσε για μια ακόμη φορά ο
Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα για την επίθεσή του το Twitter.

Μετά από τη συγκλονιστική ομιλία της Μέριλ Στριπ στη χθεσινή τελετή των Χρυσών Σφαιρών, με την οποία κατακεραύνωνε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, επειδή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είχε κοροϊδέψει έναν δημοσιογράφο με ειδικές ανάγκες, ο προκλητικός μεγιστάνας επιτέθηκε κατά της ηθοποιού με μια σειρά από tweet.
Κλείσιμο

«Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά μου επιτέθηκε χθες το βράδυ στις Χρυσές Σφαίρες», έγραψε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ σήμερα το πρωί, συμπληρώνοντας: «Είναι ένας λακές της Χίλαρι που υπέστη μεγάλη ήττα».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ επιχείρησε να δικαιολογήσει ξανά την συμπεριφορά του απέναντι στο δημοσιογράφο, επαναλαμβάνοντας ότι δεν κορόιδευε την αναπηρία του, παρά τα βίντεο που αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο. «Για 100η φορά, ποτέ δεν "κορόιδεψα" τον ανάπηρο δημοσιογράφο (δεν θα το έκανα ποτέ αυτό). Απλώς τον έδειξα να «κλαψουρίζει» όταν άλλαξε τελείως ένα άρθρο που είχε γράψει πριν από 16 χρόνια για να με κάνει να φανώ κακός. Άλλο ένα παράδειγμα της ψευτιάς των media», έγραψε ο Τραμπ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης