Ώρες αγωνίας για την «πριγκίπισσα Λέια» του Πολέμου των Άστρων

Ώρες αγωνίας για την «πριγκίπισσα Λέια» του Πολέμου των Άστρων

Η 60χρονη Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης - Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι δεν είχε σφυγμό για 10 λεπτά

Ώρες αγωνίας για την «πριγκίπισσα Λέια» του Πολέμου των Άστρων
Καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες για το Λονδίνο υπέστη η ηθοποιός Κάρι Φίσερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για το ρόλο της ως πριγκίπισσα Λέια στη σειρά ταινιών Πόλεμος των Άστρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Φίσερ έμεινε χωρίς σφυγμό για περίπου 10 λεπτά με έναν νοσηλευτή που ήταν στην πτήση να της κάνει μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή όλο αυτό το διάστημα.

Κλείσιμο


Η επικοινωνία του πιλότου του αεροπλάνου με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Λος Άντζελες ήταν δραματική. Ο πιλότος κάνει λόγο για έναν επιβάτη «χωρίς τις αισθήσεις του» και ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας απαντά «United 935 χρειάζομαι πληροφορίες για την επείγουσα ιατρική βοήθεια, το φύλλο του επιβάτη και αν υπάρχει ιατρικό προσωπικό στην πύλη υποδοχής».



Η ιστοσελίδα TMZ μεταδίδει ότι η Φίσερ υπέστη καρδιακό επεισόδιο περίπου 15 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους.



Η 60χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο στη Σάντα Μόνικα με τον αδερφό της να δηλώνει ότι βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας χωρίς να μπορεί να πει αν η κατάστασή της είναι σταθερή. «Δεν λέω αν είναι καλά ή δεν είναι καλά. Είναι στην εντατική» δήλωσε στο Reuters.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι η Φίσερ κατά τη διάρκεια της πτήσης και πριν το σοβαρό ιατρικό περιστατικό «ήταν πολύ αγχωμένη».

Η 60χρονη πήγαινε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής κομωδίας Catastrophe.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης