Παραμένει στο νοσοκομείο ο Kanye West μετά την υπερκόπωση που έπαθε

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Kanye West μετά την υπερκόπωση που έπαθε

Αρκετοί ράπερς εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον West, μεταξύ των οποίων και ο Lupe Fiasco, ο οποίος σε ομιλία του τόνισε πόσο αγχωτικές είναι οι περιοδείες

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Kanye West μετά την υπερκόπωση που έπαθε
Ο διάσημος ράπερ Kanye West συνεχίζει να βρίσκεται κλινήρης στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε την προηγούμενη Δευτέρα με συμπτώματα αφυδάτωσης και υπερκόπωσης.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, o West ήταν παρανοϊκός και καταθλιπτικός όλη την εβδομάδα, ενώ στην αρχή δεν άφηνε τους γιατρούς να τον ακουμπήσουν, λέγοντας ότι έχουν πάει εκεί να τον πιάσουν.

Οι δικοί του ελπίζουν να μπορέσουν να τον πάρουν σήμερα Δευτέρα στο σπίτι, όπου θα μπορεί να τον κουράρει ο προσωπικός ιατρός του.

Αρκετοί ράπερς εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον West, μεταξύ των οποίων και ο Lupe Fiasco, ο οποίος σε ομιλία του τόνισε πόσο αγχωτικές είναι οι περιοδείες και πόσο μπορούν να σου «ρουφήξουν» την ενέργεια.

Παρακάλεσε δε τους φανς να στηρίξουν τον Kanye αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά. «Κοιτάξτε στην ιστορία τους ανθρώπους που ήταν σε αυτή τη δουλειά, έδωσαν την ψυχή τους και την καρδιά τους σε αυτόν τον τομέα, όλα τα πράγματα που έχασαν ή στερήθηκαν και όλα αυτά που περνούν, γι' αυτό να έχετε υπομονή», είπε στο κοινό του, προσθέτοντας: «Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να μετατραπούν σε οργή, ούτε σε κυνισμό, αν εκτιμάτε τη δουλειά που έχει ρίξει για εσάς ο Kanye και σας έχει στηρίξει και βοηθήσει από απόσταση με τη μουσική του, γι' αυτό κρατήστε αυτές τις στιγμές και στηρίξτε τον».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης