Βαλάντης στο «ΟΛΑ»: Η Κορομηλά με έβαλε να κόψω το μούσι μου

Βαλάντης στο «ΟΛΑ»: Η Κορομηλά με έβαλε να κόψω το μούσι μου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για γνωριμία του με τη Ρούλα Κορομηλά στα πρώτα βήματα στην καριέρα του και εξηγεί γιατί θα χώριζε τη γυναίκα του, αν εκείνη έβαζε περιττά κιλά

Βαλάντης στο «ΟΛΑ»: Η Κορομηλά με έβαλε να κόψω το μούσι μου
Ο Βαλάντης που έχει κερδίσει το κοινό με τις μεταμορφώσεις του στο «Your Face Sounds Familiar», ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη γνωριμία του με τη Ρούλα Κορομηλά, αποκαλύπτει πόσο εκείνη τον βοήθησε στα πρώτα βήματα στην καριέρα του και εξηγεί γιατί θα χώριζε τη γυναίκα του, αν εκείνη έβαζε περιττά κιλά.

«Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μέντορας μου»
Κλείσιμο
Για την γνωριμία του με τη Ρούλα Κορομηλά, το 1998, μίλησε ο Βαλάντης και αποκάλυψε πώς η παρουσιάστρια τον έπεισε να κόψει τα μαλλιά του και το μούσι του. «Στα πρώτα μου βήματα με βοήθησε. Η Ρούλα πάντα κάτι βλέπει στους καλλιτέχνες. Ήμουν τότε με μακριά μαλλιά. Θυμάμαι ήταν να γίνει μία συνεργασία στο Posidonio και η Ρούλα θα αναλάμβανε την καλλιτεχνική επιμέλεια. Να κάνει ένα show ήθελε. Με τον Λευτέρη Πανταζή ήμασταν τότε! Και με ανέλαβε! Με βλέπει και μου λέει: ''Πρέπει να φύγουν τα μαλλιά και τα μούσια. Ιταλός πρέπει να γίνεις''. Εννοείται ότι την άκουσα!»,
είπε ο τραγουδιστής.

«Αν η γυναίκα μου γινόταν χοντρή θα τη χώριζα»
Ο Βαλάντης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει ότι σε περίπτωση που πάχαινε η γυναίκα του, θα τη χώριζε. Η δήλωση του τραγουδιστή, είχε εκνευρίσει τη Ναταλία Γερμανού που εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκεια της. «Με τη Ναταλία ήταν ένα ατυχές περιστατικό! Με αδίκησε σε μία συνέντευξη της. Είχα δώσει μία συνέντευξη και έπαιξε ένα απόσπασμα που έλεγα ''ότι αν η γυναίκα μου πάρει κιλά, θα τη χώριζα''. Εγώ είχα διευκρινίσει πώς δεν μιλάω για μία γυναίκα που μπορεί να είναι άρρωστη ή έγκυος και πάρει κιλά. Αλλά και πάλι, μία γυναίκα έγκυος είναι φυσιολογικό να πάρει μέχρι δώδεκα κιλά. Αν πάρει 40 κιλά ξεφεύγει! Είπα ότι δεν μου αρέσει να αλλάξει ο άνθρωπος που γνωρίζω κομψό και ερωτεύομαι! Με είπαν ρατσιστή με τους παχύσαρκους. Είμαι πρώην παχύσαρκος! Μου αρέσει ο άνθρωπος να είναι αδύνατος», τόνισε ο Βαλάντης.

Και πρόσθεσε: «Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή! Είναι σαν τον ναρκομανή. Ίσως είναι και χειρότερο! Το φαγητό είναι εξάρτηση. Και θέλει βοήθεια ειδικά από τους δικούς τους ανθρώπους. Η δήλωση μου είναι σκληρή, αλλά έχω υπάρξει παχύσαρκο άτομο».

Πόσα κιλά έχασε ο ίδιος; «'Εχασα 42 κιλά. Τ΄όνομά μου όταν ήμουν μικρός ήταν ''χοντρός''», είπε.

Τελικά αν η γυναίκα του έπαιρνε κιλά θα τη χώριζε; «Δεν είπα να πάρει πέντε κιλά! Αλλά αν πάρει 25 θα της έλεγα : ''Κοίτα, αν δεν τα χάσουμε δεν θα είμαστε καλά!''», απάντησε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης