Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε εκρήξεις»

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε εκρήξεις»

Ο ηθοποιός που έχει υπογράψει βιογραφίες και λευκώματα των μεγαλύτερων σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μιλά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε εκρήξεις»
Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο ηθοποιός που έχει υπογράψει βιογραφίες και λευκώματα των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου». Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αλλά και στις σχέσεις που διατηρεί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.



«Η Βουγιουκλάκη ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τους ηθοποιούς, πάρα πολλές φορές όμως, ξέφευγε, σε νεύρα και εντάσεις. Το αντίθετο ήταν η Βλαχοπούλου», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Κλείσιμο



«Θυμάμαι σε μία κουβέντα ο Παπαμιχαήλ μου έβριζε πολύ την Αλίκη. Μετά είχα ραντεβού με την Αλίκη. Και μου είπε: ''Ο Δημητράκης με έβριζε;''. Εγώ δεν είπα τίποτα. Εγώ της είπα :''Όχι απλά δεν σε έβριζε. Σε λατρεύει ο Δημήτρης''. Δηλαδή είπα το αντίθετο ακριβώς. Ο Δημήτρης είχε εκρήξεις. Αν  αυτά τα μετέφερες, δημιουργούσες ένα κλίμα!»
, είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Διατηρεί επαφές με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ; «Με τον Γιάννη θα έχω πάντα καλές σχέσεις. Γιατί είναι κομμάτι της Αλίκης. Γιατί είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Και τα λάθη που έχει κάνει, μακάρι να μπορούσα να είμαι και δίπλα του, να μην κάνει και αλλα», απάντησε.

Ποιο αντικείμενο της Αλίκης έχει στο σπίτι του; «Έχω το κομπολόι της Αλίκης», τόνισε ο Μάκης Δελαπόρτας.





Δείτε ένα σπάνιο απόσπασμα από θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Δημήτρη Παπαμιχάηλ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης