Φωτογραφίες: Φορούν ένα μπικίνι κάθε μέρα, ανεβάζουν φωτογραφίες και γίνονται πάμπλουτες

Φωτογραφίες: Φορούν ένα μπικίνι κάθε μέρα, ανεβάζουν φωτογραφίες και γίνονται πάμπλουτες

Δύο 24χρονες από την Αμερική έχουν γίνει εκατομμυριούχες προβάλλοντας στο διαδίκτυο κάθε μέρα μια καινούργια φωτογραφία με ένα διαφορετικό μπικίνι

Φωτογραφίες: Φορούν ένα μπικίνι κάθε μέρα, ανεβάζουν φωτογραφίες και γίνονται πάμπλουτες
Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα social media, οι ιδέες για να γίνει κανείς πλούσιος δεν απέχουν παρά ένα... μπικίνι απόσταση.  Όπως στην περίπτωση των δύο κοριτσιών από την Αμερική, οι οποίες αποφάσισαν να συνδυάσουν το τερπνόν (όχι μόνο για τις ίδιες αλλά και για τα μάτια πολλών άλλων) με το ωφέλιμο. Και η σκέψη -όπως όλες οι καλές ιδέες- ήταν απλή: να ανεβάζουν κάθε ημέρα στο blog τους μία φωτογραφία που να τις δείχνει με μπικίνι.

Χρησιμοποιώντας την δύναμη που τους παρέχουν τα social media έχουν καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να έχουν 35.000 followers στο blog τους, 528.000 στο Facebook και 13.700 στο Instagram. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι δύο νεαρές κοπέλες έχουν γίνει διάσημες σε όλον τον κόσμο. Κάτι που εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο, συνάπτοντας συμφωνίες με εταιρίες κατασκευής μαγιό, οι οποίες τους έχουν αποφέρει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες σε έσοδα. 

Όχι και άσχημα για δύο κορίτσια που γνωρίστηκαν μέσω του Facebook, την Νατάσα από την Αυστραλία και τη Ντέβιν από την Χαβάη οι οποίες έχουν έδρα πια των δραστηριότητων τους το Λος Άντζελες. Η ιδέα ήρθε όταν η πρώτη, φωτογράφος μόδας, αποφάσισε ότι αφού φορούν μπικίνι και λιάζονται όλη την ημέρα στις παραλίες για επαγγελματικούς λόγους, γιατί να μην μπουν στην διαδικασία να βγάλουν και δικά τους χρήματα από αυτό.

Κλείσιμο
Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι το κοινό τους είναι κυρίως γυναίκες, οι οποίες μέσα από το blog μαθαίνουν εκτός των άλλων και διάφορα tips για το πως να είναι όμορφες με μπικίνι στην παραλία.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης