Βίντεο: Έπεσε η σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας on air

Βίντεο: Έπεσε η σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας on air

Η Πατρίτσια είναι μία από τις πιο γνωστές σταρ στο Μεξικό

Βίντεο: Έπεσε η σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας on air
Η 42χρονη Πατρίτσια Ναβιδάδ, έζησε τον εφιάλτη που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται. Την ώρα που τραγουδούσε live σε εκπομπή, έπεσε το σερβιετάκι της σε δημόσια θέα.  



Κλείσιμο
Η Πατρίτσια είναι μία από τις πιο γνωστές σταρ στο Μεξικό και τη γνωρίσαμε και στην Ελλάδα μέσα από σειρές όπως το «Μαριμάρ». 



Η 42χρονη τραγουδούσε σε πρωινό σόου, όταν η σερβιέτα άρχισε να γλιστράει κάτω από το μίνι φόρεμά της πέφτοντας στα πόδια της, με την κάμερα δυστυχώς να καταγράφει τα πάντα. Αν και η σερβιέτα ήταν στο πάτωμα, η τραγουδίστρια συνέχισε σαν μην συμβαίνει τίποτα. 



Φυσικά, το περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και προκαλεί διάφορα σχόλια στα social media. Η Ναβιδάδ, μάλιστα, απάντησε μέσω Twitter σε όσους την κοροϊδεύουν ή υποστηρίζουν πως ήταν «στημένο» για να αποσπάσει δημοσιότητα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έριξα εγώ τη σερβιέτα μου. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια έγραψε: «αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να με κοροϊδεύετε ή να με ντροπιάζετε. Αντί να με κρίνετε, να με δείχνετε με το δάχτυλο, ή να μου κάνετε bullying θα έπρεπε να θυμάστε ότι απλά είμαι γυναίκα»!




Δείτε το βίντεο με το ατυχές περιστατικό. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης