Η πρώτη εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου

Η πρώτη εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου

Βγήκε στον αέρα η εκπομπή "Live U"

Η πρώτη εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου
Την πρώτη καλημέρα είπε το πρωί της Δευτέρας η Πόπη Τσαπανίδου, μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Star και την εκπομπή «Live U». Λίγα λεπτά μετά τις 10, η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες, φορώντας ένα μπλε φόρεμα και μποτάκια στο ίδιο χρώμα.
 
«Καλημέρα σε όλους σας. Καλημέρα κυρίες και κύριοι από ένα καινούργιο πλατό, για μένα και ένα καινούργιο κανάλι. Η ενημερωτική ζώνη ξεκινάει σήμερα στο Star, θα είμαστε στο star και περιμένουμε και από εσάς να είστε εκεί απέναντι, παρέα μας, να περνάμε μαζί τις τρεις ώρες... Σήμερα είναι Δευτέρα, Μεγάλη Δευτέρα για μας, που ξεκινάμε», είπε η δημοσιογράφος, ενώ ζήτησε από τηλεθεατές να τη συγχωρέσουν για λάθη που ενδεχομένως θα γίνουν.
 
Κλείσιμο
«Κάτσε να βεβαιωθώ που βρισκόμαστε. Είμαστε στο Star και ήρθαμε να μείνουμε», είπε στη συνέχεια, δείχνοντας εμφανώς αγχωμένη και αμήχανη στα πρώτα λεπτά της εκπομπής – κάτι που είχε δηλώσει και η ίδια μέσα από αναρτήσεις της τις προηγούμενες ημέρες σε λογαριασμό της στα social media-, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να βρει το ρυθμό της.
 
Καλεσμένοι στην πρώτη της εκπομπή ήταν εκτός από πρόσωπα του πολιτικού χώρου και η Κατερίνα Λέχου, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γάμο της με το Μάνο Στρατάκη, το καλοκαίρι στην Πάτμο.
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης