Ο Κορεάτης pop star με τα τρία δισεκ. views στο youtube δήλωσε ότι πίνει όλη μέρα, όλη νύχτα ανεξάρτητα από το τι κάνει ή πώς νιώθει.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του σε αγγλική εφημερίδα, ο τραγουδιστής του Gangnam style παραδέχτηκε ότι έχει πολύ καλή σχέση με την κορεάτικη βότκα. Όχι πως σνομπάρει τα υπόλοιπα ποτά -ουίσκι, τεκίλα κλπ.
«Όταν είμαι χαρούμενος, πίνω. Αλλά και όταν είμαι λυπημένος. Όταν βρέχει, πίνω. Αλλά και όταν έχει λιακάδα. Αν κάνει ζέστη, θα πιω. Αλλά και όταν κάνει κρύο». Στην πραγματικότητα, δεν πίνει μόνο όταν έχει hungover, πράγμα το οποίο συμβαίνει πολύ συχνά.
Ο Psy αναφέρθηκε και στην προβληματική παιδική του ηλικία, η οποία περιλαμβάνει έναν βάναυσο πατέρα και φυλάκιση για κατοχή μαριχουάνας. Σε σχέση με την φυλακή είπε ότι ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία, αλλά συνέβαλε στο να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. «Ως καλλιτέχνης, όσο περισσότερες εμπειρίες έχεις, τόσο πιο δημιουργικός γίνεσαι. Είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος. Οπότε αν γίνει καμιά μ¤¤¤, πιστεύω ότι αυτό γίνεται γιατί μετά με περιμένουν μπόλικες δόσεις ευτυχίας».