Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ταξίδεψε στη Ζανζιβάρη της Τανζανίας απ' όπου μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Σε ένα στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια πλέει πάνω σε ένα ιστιοφόρο χαμογελώντας στον φακό της κάμερας. Μάλιστα, απαθανάτισε τις παραλίες, τα ηλιοβασιλέματα, τα εξωτικά τοπία και τους ντόπιους, ενώ σε μία φωτογραφία είναι στην παραλία και φορά στολή κατάδυσης.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Ενα ταξίδι είναι η ζωή, μια εξερεύνηση και κάθε κομμάτι γης που περπατάμε ή κολυμπάμε έστω και για λίγο γράφει “μέσα” μας, γράφει στη ψυχή μας. Χρωματα, γεύσεις, μυρωδιές, κουλτούρα, άνθρωποι… Συλλέκτης στιγμών αυτό είμαι. Ευγνώμων… ΥΓ Στο :10 ένα τυχερό βίντεο από κάθε άποψη με ένα υπέροχο φίδι Philothamnus battersbyi… πέρασε ξυστά από το πόδι μου και μέχρι να καταλάβω μήπως ήταν Green Mamba η αδρεναλίνη στα ύψη…».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας