Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε την 14η του Αυγούστου, το παιδί τραυματίστηκε τόσο, που χρειάστηκε ράμματα. Δεν δίστασε ακόμη, να παραδεχτεί ότι η ίδια λύγισε όταν βρέθηκε με τον γιο της στο κέντρο υγείας.
Πριν κάνει την ανάρτηση, έβγαλε μια φωτογραφία που ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό Μάρκο, στην οποία φαίνονται και τα ράμματα. Στη λεζάντα του post, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε:
«Το μικρό μου.. Το στερνοπούλι μου.. Τι λιοντάρι μου.. Πάλι μας κοψοχόλιασε .. Άλλο ένα παράσημο λοιπόν... Γιατί όσα φέρει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Δεν ξέρω αν ποτέ ξεπερνάμε εμείς οι γονείς αυτά τα πρώτα λεπτά του πανικού.. Χτύπημα.. Αιμορραγία..Τα πρώτα "Γιατί Θεέ μου?" Τρέμουν τα χέρια σου.. Αλλά πρέπει ψύχραιμα να δώσεις τις πρώτες βοήθειες...Και η ψυχή σου πονάει.. Μετά κέντρο Υγείας.. Η διαδρομή ατελείωτη.. Η ώρα της διάγνωσης.. Θέλει ράμματα.. Ωχ Θεέ μου..Λες δεν γίνεται πάλι... Ο Μάρκος δυνατός.. Να δίνει σε μενα κουράγιο που, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ ότι λύγισα.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Αγιάς..Ήταν υπέροχοι.. Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά..
Καλή Παναγία να έχουμε.. Να προσέχεις τα αγγελούδια μας..».
Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε σχετική ανάρτηση. Ανέβασε φωτογραφία που έχει αγκαλιά τον γιο τους με την παρουσιάστρια και έγραψε: «Πάλι με συγκλόνισες ρε λιοντάρι».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.