Viral έχει γίνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ με την Πέγκυ Ζήνα να τραγουδά το «Ματώνω» και να μεταμορφώνεται στην Αμαλία από το «Παρά Πέντε».
Η make-up artist της τραγουδίστριας ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο όπου η Πέγκυ Ζήνα αναπαριστά την εμβληματική σκηνή της σειράς την οποία έπαιξε η Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται. Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά, με τον κόσμο να κάνει λόγο για το χιούμορ της τραγουδίστριας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.