Στα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί μετά τη γέννηση της κόρης της αναφέρθηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η πρώην παίκτρια του Big Brother που έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον περασμένο Ιούλιο επισήμανε ότι ορισμένα άτομα την έχουν αποκαλέσει άρρωστη, ενώ έχουν στοχοποιήσει ακόμα και το παιδί της.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή εξήγησε ότι έχει δεχτεί πολύ όμορφα μηνύματα μετά τη γέννηση της κόρης της. Δεν λείπουν ωστόσο και τα κακοπροαίρετα. «Η αγάπη που έχω δεχτεί, τα μηνύματα και οι ευχές, δεν μπορώ να τα ανταποδώσω. Θα δέχομαι πάντα και αρνητικά. Τα πιο πολλά τα γράφουν άνδρες και γυναίκες που έχουν παιδιά πίσω, αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Λένε αρκετές κακίες και για το παιδί. “Αφού εσύ είσαι άρρωστη και παχύσαρκη, μην κάνεις έτσι και το παιδί σου, μην το πεθάνεις κι αυτό”», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, εξομολογήθηκε πως δεν την απασχολούσε ποτέ η σκέψη της μητρότητας. Τώρα πια όμως νιώθει ευτυχισμένη που έχει αναλάβει τον ρόλο της μητέρας. «Δεν είχα πρόθεση να γίνω μητέρα. Επειδή αναλαμβάνω ευθύνες και είμαι από πάνω πάντα, ήξερα ότι είναι πολύ δύσκολο. Όμως δεν το αλλάζω με τίποτα. Θα έκανα απόπειρα για δεύτερο παιδί αν μου έδιναν 10 χιλιάρικα», σημείωσε.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.