Επιλέγοντας μια φωτογραφία από τα περσινά γενέθλια με τον πατέρα του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γράφει στην ανάρτησή του «δεν προλάβαμε».
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία γενέθλια ήταν πέρυσι, 9 Οκτωβρίου. Φέτος ζήτησες φωτογράφο για να έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες στα 79, αλλά δεν προλάβαμε»
Τα τελευταία γενέθλια ήταν πέρυσι, 9 Οκτωβρίου.
Φέτος ζήτησες φωτογράφο για να έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες στα 79, αλλά δεν προλάβαμε 💔
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.