Σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη μαζί με την παρέα της. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ένας άντρας, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως είναι ο νέος της σύντροφος.
Μέσα από βίντεο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», η Instagrammer φαίνεται να διασκεδάζει με έναν επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.
Η Ιωάννα Τούνη ζει πλέον μόνιμα στην πόλη, όπου διατηρεί την επιχείρησή της, ενώ μεγαλώνει εκεί και τον γιο που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.